Libnet.ro
UNICEF

15:00

Accesul pe teritoriul Austriei - doar cu test COVID negativ, din 10 februarie

România Liberă România Liberă,
Accesul pe teritoriul Austriei - doar cu test COVID negativ, din 10 februarie

Noile masuri vor intra in vigoare incepand cu data de 10 februarie si se vor aplica pana la data de . continuă pe România Liberă

DOCUMENT Noua lista a tarilor din zona galbena. Cei care vin in Romania din aceste state, obligati sa prezinte test COVID negativ Copiii, persoanele vaccinate si cei care au avut Covid, exceptati de la regula

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata joi de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Ca o noutate, cei care intra in Romania din acesta state au obligatia sa prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, facut cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara. Copii cu varsta mai mica sau egala de 3 ani si persoanele care s-au vaccinat impotriva virusului SARS-CoV-2 sau persoanele care au avut Covid in ultimele 90 de zile anterioare intrarii in tara nu trebuie sa faca testul.

Raed Arafat, explicatii de ultima ora. Test COVID negativ si carantina 10 zile pentru cei care vin din zona Galbena

Seful DSU Raed Arafat a explicat la Sinteza Zilei ca cetatenii, de orice nationalitate, care vin dintr-o zona galbena de pe glob au nevoie la intrarea in tara de un test COVID negativ. Mai mult, acestia vor intra si in carantina, chiar daca au testul facut.

MAE: Noi reguli la intrarea pe teritoriul Austriei. Cetatenii trebuie sa prezinte un test PCR negativ pentru COVID-19, efectuat cu 72 de ore inainte de momentul sosirii

Austria impune noi reguli de calatorie, in contextul pandemiei de COVID-19. Persoanele care ajung in republica trebuie sa prezinte un test PCR negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore.

Noi masuri pentru intrarea pe teritoriul Suediei. Cetatenii straini vor prezenta un test PCR negativ pentru COVID-19. Categoriile exceptate de la regula

Autoritatile suedeze au anuntat noi masuri pentru cetatenii straini care sosesc in tara. Printre acestea se numara prezentarea unui test PCR negativ pentru COVID-19, anunta Ministrul Afacerilor Externe.

MAE: incepand de sambata, toti cetatenii straini care calatoresc in Suedia trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romanii ca, incepand de sambata, ora 00. 00, toti cetatenii straini care calatoresc in Suedia trebuie sa prezinte la frontiera un test PCR negativ la COVID-19, facut cu maximum 48 de ore anterior sosirii.

MAE: Din 10 februarie, toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ la COVID-19, facut cu 72 de ore inaintea sosirii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Lista tari zona galbena februarie 2021. Romanii care se intorc din Maldive, test COVID negativ si carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor aflate in asa-numita zona galbena. Toti cetatenii care se intorc din aceste tari trebuie sa prezinte la granita un test COVID negativ si vor sta in carantina 10 zile.

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Tulpina britanica de coronavirus, responsabila de pana la 20% dintre infectarile de COVID-19 din Paris

Tulpina britanica de COVID-19, considerata mai contagioasa, ar fi responsabila de pana la 20% dintre cazurile de infectare din zona metropolitana a Parisului, a anuntat marti un reprezentant al retelei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )