Libnet.ro
UNICEF

15:00

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Din 10 februarie, toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ la COVID-19, facut cu 72 de ore inaintea sosirii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Accesul pe teritoriul Austriei - doar cu test COVID negativ, din 10 februarie

Noile masuri vor intra in vigoare incepand cu data de 10 februarie si se vor aplica pana la data de .

Marea Britanie introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Marea Britanie va incepe, din 15 februarie, sa plaseze in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, persoanele care sosesc din 33 de tari cu risc epidemiologic ridicat, anunta bbc. Marea Britanie va.

MAE: incepand de sambata, toti cetatenii straini care calatoresc in Suedia trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romanii ca, incepand de sambata, ora 00. 00, toti cetatenii straini care calatoresc in Suedia trebuie sa prezinte la frontiera un test PCR negativ la COVID-19, facut cu maximum 48 de ore anterior sosirii.

Reguli noi pentru cei care calatoresc in Suedia! Ce trebuie sa prezinte cetatenii straini. Fara asa ceva nu vor putea intra in tara

Noi reguli se vor impune pentru cetatenii straini care aleg sa calatoreasca in Suedia. Cei care nu se vor conforma nu vor putea intra pe teritoriul acestei tari. Ce reguli noi impune Suedia Suedia este tara care a anuntat noi reguli, in ce ii priveste pe cetatenii straini care vor sa ajunga pe teritoriul acestei .

Beatrice Mahler: Exista ipoteza ca persoanele care au respectat schemele de vaccinare au o imunitate crescuta si la SARS-CoV-2 Majoritar, formele usoare de COVID-19 nu dau sechele pulmonare (VIDEO)

Anticorpii impotriva COVID-19 apar doar daca treci prin boala sau esti vaccinat, a subliniat dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului National de Pneumoftiziologie Marius Nasta, care a precizat ca exista.

Regatul Unit introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie, relateaza vineri BBC si dpa. , preluate de Agerpres.

Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Semestrul doi al anului scolar 2020-2021 se apropie cu pasi rapizi si, odata cu el, intoarcerea elevilor in scolile din Romania. Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul. Este valabil pentru toti elevii, iar parintii trebuie sa stie asta .

Horoscopul banilor 8-14 februarie. Zodia care are mare noroc in aceasta saptamana

Horoscop bani 8-14 februarie 2021. Afla cum stai cu banii in saptamana ce vine si ce zic astrele. Specialistii in astrologie vin cu vesti proaspete despre planul financiar al saptamanii. Horoscop bani 8-14 februarie 2021 pentru fiecare zi Berbec Pentru Berbeci, situatia lor financiara le va oferi satisfactie deplina. Vor primi vesti bune urmate de .

Persoanele care sosesc din tari cu risc epidemiologic ridicat, obligate sa prezinte un test negativ COVID

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, joi, printr-o hotarare, obligatia ca, la intrarea in Romania, persoanele care sosesc din tarile zonele teritoriile cu risc epidemiologic ridicat sa prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )