Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident pe DN 2: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

B1 B1,
Accident pe DN 2: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o. continuă pe B1

Cinci persoane, intre care doi copii, ranite in urma unui accident pe DN 2

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene.

UPDATE Israel: Atacuri cu rachete asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. Miscarea Hamas revendica atacul

Treisprezece palestinieni, dintre care doi copii, au fost ucisi si peste 80 raniti marti, in raidurile israeliene din Fasia Gaza, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie AFP. UPDATE:Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au revendicat atacurile cu racheta de marti seara indreptate catre Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

Afganistan: 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise intr-un atac sinucigas

Un numar de 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise, marti, intr-un atac sinucigas revendicat de talibani impotriva fortei internationale din estul afgan, potrivit unui nou bilant al Aliantei.

Matusa lui Leo de la Strehaia si inca cinci persoane, retinute intr-un dosar de evaziune

Matusa lui Leo de la Strehaia si alte cinci persoane, suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 3,3 milioane de euro, au fost retinute, urmand sa fie prezentate instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Comoara piratilor?! Doi copii, care se jucau pe plaja, au scos din nisip 2,5 kg de marijuana

In timp ce sapau adanc in nisipul plajei, cautand dupa o comoara imaginara, doi copii italieni au gasit o punga plina cu 2,5 kg de marijuana. Aflati impreuna cu parintii in vacanta pe plaja din Montesi.

Giurgiu: Cinci persoane, suspectate de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 1,5 milioane euro

Cinci persoane din judetul Giurgiu si din Capitala au fost duse, marti dimineata, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Giurgiu pentru audieri, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu la.

Cinci persoane, audiate la Politia Ploiesti in urma unui scandal cu focuri de arma

Cinci persoane sunt audiate, marti seara, la sediul Politiei Ploiesti, in urma unui scandal produs in cartierul de nord al municipiului, in timpul caruia s-au tras focuri de arma, transmite Mediafax. Potrivit.

Texas: Cel putin sase morti, intre care copii, in urma unui incident armat

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei, citate de AFP. Un incident armat.

Doi morti in urma unui cutremur de 6,9, produs la frontiera dintre Mexic si Guatemala

Cel putin doua persoane, intre care un nou-nascut, au murit, iar alte 25 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9 care a.

Cel putin doi morti si zeci de raniti, in urma cutremurului din Mexic

Cel putin doua persoane, intre care un nou-nascut, au murit, iar alte 25 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9 care a afectat.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )