Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cu cinci raniti la Ploiesti. A fost implicata o ambulanta aflata in misiune

România Liberă România Liberă,
Accident cu cinci raniti la Ploiesti. A fost implicata o ambulanta aflata in misiune

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului si in care au fost implicate o ambulanta a Serviciului Judetean Prahova, aflata in misiune, si un autoturism. continuă pe România Liberă

Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta aflata in misiune a fost lovita de o masina si s-a rasturnat, in Ploiesti

Cinci persoane, intre care un bolnav transportat de o ambulanta, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs intr-o intersectie din Ploiesti, primele cercetari ale politistilor aratand ca autosanitara aflata in misiune s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o masina.

VIDEO Accident cu 5 raniti pe DN1 la Teius. Un autoturism cu pacienti pentru dializa a intrat intr-un TIR

Un accident rutier s-a petrecut sambata dimineata, in jurul orei 7:00, in localitatea Teius, pe DN1. Cinci persoane au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR.

Alertele teroriste continua sa le dea batai de cap politistilor francezi. Cinci suspecti au fost arestati

Alertele teroriste continua sa le dea batai de cap politistilor francezi. Cinci suspecti au fost arestati si pusi sub acuzare in urma unei operatiuni anti-teroriste care a avut loc la 20 de kilometri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )