Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident feroviar GRAV in Argentina: Cel putin trei morti si 70 de raniti.

România Liberă România Liberă,
Accident feroviar GRAV in Argentina: Cel putin trei morti si 70 de raniti.

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 70 au fost ranite intr-un accident feroviar produs joi in Argentina, conform unui bilant preliminar anuntat de autoritati, relateaza Mediafax. Un tren de pasageri a lovit o garnitura stationata, in localitatea Cestelar, situata in apropiere de Buenos Aires. Pentru moment, avem informatii privind trei decese si cel putin 70 de raniti, a declarat Carlos Grillo, un oficial din Castelar, citat de AFP. continuă pe România Liberă

FOTO Doua trenuri s-au ciocnit in Argentina. Cel putin trei persoane au murit, alte 150 sunt ranite

Doua trenuri de navetisti s-au ciocnit joi in apropierea capitalei argentiniene Buenos Aires. Pana acum au fost confirmate trei decese, iar autoritatile au anuntat ca alte peste 150 de persoane sunt ranite.

Un convoi NATO a fost atacat in Pakistan. Cel putin trei soferi au fost ucisi

Militantii islamisti au atacat un convoi de camioane NATO, luni dimineata, in nord-vestul Pakistanului, anunta autoritatile de la Islamabad. Camioanele transportau provizii militare si alimentare. Atacul a avut.

UPDATE. Explozie la un combinat chimic din SUA, urmata de un incendiu: cel putin un mort si 32 de raniti

Update 21. 40 - Cel putin o persoana a murit, iar alte 32 au fost ranite dupa explozia urmata de un incendiu, produsa la o rafinarie din statul american Louisiana, anunta autoritatile locale, citate de site-ul .

EXPLOZIE la o rafinarie din SUA: Cel putin sase raniti.

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa o explozie, urmata de un incendiu, produsa la o rafinarie din statul american Louisiana, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs la o rafinarie situata la 35 de kilometri de orasul Baton Rouge. Numeroase ambulante au fost mobilizate la rafinaria care apartine grupului The Williams Companies Inc. Cel putin sase persoane au suferit arsuri si au fost transportate de urgenta la spital, anunta autoritatile locale, citate de site-ul postului .

Cel putin 23 de femei au murit dupa ce au luat aceste medicamente. Se vand si in Romania

Cel putin 23 de femei din Canada care luau pilule contraceptive printre cele mai raspandite au decedat, cel mai adesea din cauza formarii unor cheaguri de sange, potrivit unor documente apartinand Ministerului.

Cel putin sase manifestanti anticapitalisti, arestati in Londra

Cel putin sase persoane au fost arestate marti, la Londra, dupa ce au participat la manifestatii anticapitaliste premergatoare summitului G8, care va fi organizat saptamana viitoare in Irlanda de Nord, informeaza CNN.

Accident cu trei morti la Arad, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz

Trei persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite, dupa ce un autoturism s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri. Accidentul s-a petrecut luni seara, pe DN7, in localitatea Capruta.

Argentina. Doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de Buenos Aires

Cel putin trei persoane au murit si 150 alte au fost ranite, dupa ce doua trenuri de calatori s-au ciocnit in apropiere de capitala Argentinei, Buenos Aires. Incidentul s-a produs intr-o suburbie din vestul.

Accident rutier grav la Horia: o femeie a fost transportata la Bucuresti

S-a intamplat miercuri seara, in jurul orei 19. 00, in localitatea Horia din judetul Tulcea. Un tractorist a intrat intr-o Skoda, iar in urma accidentului o femeie a fost ranita grav.

Bilantul INUNDATIILOR: Trei morti si zeci de case, distruse.

Trei oameni au murit, zeci de case au fost inundate si mai multe hectare de teren arabil sunt sub apa, de la instituirea codului galben de ploi si inundatii, saptamana trecuta, informeaza digi24. ro. Citeste si ANM: CODUL GALBEN de vijelii, prelungit pana joi seara pentru 30 de judete In Bucuresti, canalizarea de pe o strada din cartierul Titan nu a facut fata cantitatii mari de precipitatii si a refulat. In plus, pe aceeasi strada, un copac s-a prabusit pe terasa unui bloc. Intre timp, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )