Libnet.ro
UNICEF

13:00

Accident grav pe DN 17D. Sapte persoane au fost ranite, in urma unei depasiri riscante

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 17D. Sapte persoane au fost ranite, in urma unei depasiri riscante

Accident cumplit, joi dupa-amiaza, in comuna bistriteana Rebrisoara, pe DN 17D. Un tanar de 24 de ani din Nasaud a facut o depasire riscanta si a intrat frontal intr-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. continuă pe Antena3

Accident grav pe Valea Cernei. O masina Aro s-a rasturnat si cel putin sase persoane au fost ranite

O masina s-a rasturnat pe Valea Cernei, in apropierea localitatii Cerna Sat, cel putin sase persoane fiind ranite.

UPDATE Iasi: Doua persoane au murit si 11 au fost ranite dupa o explozie produsa intr-un apartament

O persoana a murit si sapte au fost ranite dupa o explozie produsa intr-un apartament din Iasi, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, citat de News. ro. Deflagratia, care s-a produs intr-un bloc de locuinte a fost urmata de un incendiu, iar locatarii au fost evacuati din imobil.

Sapte persoane au fost ranite, dupa ce au cazut in rapa cu autoutilitara

O autoutilitara in care erau sapte persoane a cazut, marti seara, intr-o rapa de pe marginea Drumului European 60, in zona satului Gaiesti, o persoana fiind in stare grava, a declarat colonel Dorin Oltean, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures.

O persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite in urma unui atac cu cutitul in centrul Londrei (VIDEO)

Un atac cu cutitul a avut loc miercuri noapte in centrul Londrei, potrivit The Guardian. O femeie si-a pierdut viata, iar alte sase persoane au fost ranite in atacul ce a avut loc in Piata Russ.

Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi in care, luni seara, doua persoane au murit si 11 au fost ranite, in urma unei explozii.

Atac cu masina-capcana in Libia. 22 de persoane au murit, alte 20 au fost ranite

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in orasul Benghazi din estul Libiei, dupa ce o masina a explodat.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Sapte persoane din Teleorman si Arges, arestate preventiv pentru furt calificat. Au sustras titei din sondele OMV

Sapte persoane din Teleorman si Arges au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman. Cei sapte sunt acuzati de furt calificat si complicitate la furt calificat. in perioada martie 2016-iulie 2016 infractorii au sustras titei de la sondele petroliere din comuna Popesti Arges.

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Atacatorul arestat sub suspiciunea de omucidere

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Politia: Trebuie sa ne pastram mintea deschisa cu privire la un posibil motiv terorist

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )