Libnet.ro
UNICEF

15:00

O persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite in urma unui atac cu cutitul in centrul Londrei (VIDEO)

B1 B1,
O persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite in urma unui atac cu cutitul in centrul Londrei (VIDEO)

Un atac cu cutitul a avut loc miercuri noapte in centrul Londrei, potrivit The Guardian. O femeie si-a pierdut viata, iar alte sase persoane au fost ranite in atacul ce a avut loc in Piata Russ. continuă pe B1

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Atacatorul arestat sub suspiciunea de omucidere

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Politia: Trebuie sa ne pastram mintea deschisa cu privire la un posibil motiv terorist

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

UPDATE Iasi: Doua persoane au murit si 11 au fost ranite dupa o explozie produsa intr-un apartament

O persoana a murit si sapte au fost ranite dupa o explozie produsa intr-un apartament din Iasi, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, citat de News. ro. Deflagratia, care s-a produs intr-un bloc de locuinte a fost urmata de un incendiu, iar locatarii au fost evacuati din imobil.

O persoana a murit si sase sunt grav ranite in urma unui accident petrecut la iesirea din judetul Satu Mare spre Salaj

O persoana si-a pierdut viata si alte sase se afla internate la spital dupa ce soferul microbuzului in care se aflau a pierdut controlul autovehiculului si a plonjat cu acesta peste sant, pe camp. A fost nevoie de echipele de descarcerare pentru a elibera toate victimele dintre fiarele masinii.

Impact fatal! O persoana a murit si alte patru au fost ranite, dupa ce un autoturism a intrat intr-un copac

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, marti seara, dupa ce un autoturism a intrat intr-un copac de pe marginea DJ 202 Ramnicu Sarat - Puiesti.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Atac cu masina-capcana in Turcia: Un autobuz al politiei a fost tinta atentatului. Cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au fost raniti (VIDEO)

Un autobuz al politiei a fost tinta unui atentat in apropierea localitatii turce Bingol, informeaza postul Haberturk. Potrivit fortelor de ordine, cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au.

OIM: Peste 4.000 de migranti si-au pierdut viata de la inceputul anului

Peste 4. 000 de migranti si refugiati si-au pierdut viata de la inceputul anului, o cifra in crestere cu 26% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat marti Organizatia Internationala pentru Migratie OIM), relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi in care, luni seara, doua persoane au murit si 11 au fost ranite, in urma unei explozii.

Atac cu masina-capcana in Libia. 22 de persoane au murit, alte 20 au fost ranite

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in orasul Benghazi din estul Libiei, dupa ce o masina a explodat.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )