Libnet.ro
UNICEF

17:00

OIM: Peste 4.000 de migranti si-au pierdut viata de la inceputul anului

România Liberă România Liberă,
OIM: Peste 4.000 de migranti si-au pierdut viata de la inceputul anului

Peste 4. 000 de migranti si refugiati si-au pierdut viata de la inceputul anului, o cifra in crestere cu 26% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat marti Organizatia Internationala pentru Migratie OIM), relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Atac cu masina-capcana in Turcia: Un autobuz al politiei a fost tinta atentatului. Cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au fost raniti (VIDEO)

Un autobuz al politiei a fost tinta unui atentat in apropierea localitatii turce Bingol, informeaza postul Haberturk. Potrivit fortelor de ordine, cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au.

Tragedie la nunta: 26 de invitati si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau a fost luata de ape

Nu mai putin de 26 de invitati la o nunta din Pakistan si-au pierdut viata, sambata, dupa ce vehiculul in care se aflau a fost luat de o viitura, au anuntat autoritatile, relateaza AFP, potrivit.

26 de persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a fost luata de o viitura

Un numar de 26 de invitati la o nunta din Pakistan, in principal copii, si-au pierdut viata astazi dupa ce vehiculul in care se aflau a fost luata de o viitura provocata de caderile abundente de precipitatii, au anuntat autoritatile, relateaza AF.

Peste 4.000 de imigranti au murit in 2016, dintre care 3.120 inecati in Marea Mediterana

Peste 4. 000 de imigranti au murit in intreaga lume, inclusiv 3. 120 inecati in Marea Mediterana, in primele sapte luni ale anului 2016, cu 26% mai multi decat in aceeasi perioada a anului trecut, anunta Organizatia Internationala pentru Migratie OIM), conform ziarului Le Point.

16 persoane si-au pierdut viata dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit in Texas

Autoritatile americane au anuntat ca nu exista supravietuitori in urma prabusirii unui balon cu aer cald in statul Texas, la doar 50 de kilometri de localitatea Austin. Potrivit primelor informatii, la bordul balonului cu aer cald, care a luat foc in aer, se aflau 16 persoane cu varste de peste 20 de ani, scriu RT si Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )