Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident grav in Algeria: 16 morti si 30 de raniti in urma unei coliziuni intre doua autobuze

România Liberă România Liberă,
Accident grav in Algeria: 16 morti si 30 de raniti in urma unei coliziuni intre doua autobuze

Un reprezentant al Protectiei Civile din Algeria a anuntat ca 16 persoane au murit si alte aproximativ 30 au fost ranite, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Accident grav la Bacau: Doi morti si trei raniti

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite, luni, pe un drum judetean din bacau, dupa ce masina in care se aflau, condusa de un sofer care consumase alcool, s-a rasturnat in afara soselei.

Doi morti si trei raniti, in urma unui accident provocat de un sofer baut

Doi tineri de 20 de ani au murit si alti trei de 24 de ani au fost raniti dupa ce masina in care se aflau, condusa cu viteza de un alt tanar in varsta de 27 de ani, care consumase alcool, s-a rasturnat in afara soselei, pe un drum judetean din Bacau.

UPDATE. Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Sase morti, intre care TREI COPII

Sase persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, anunta Centrul Infotrafic.

Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Cinci morti

Cinci persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal.

Accident grav in comuna Stanesti. O persoana este prinsa sub un buldozer

SMIRD si pompierii intervin pentru salvarea unie victime care este prinsa intre senila si aripa unui buldozer. Accidentul a avut loc in comuna Stanesti.

Accident GRAV pe DN1. O persoana A MURIT

Accident rutier grav la intrarea in Capitala, pe sensul de mers dinspre Ploiesti spre Bucuresti. O persoana care a incercat sa traverseze neregulamentar a fost accidentata mortal de o masina care circula.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2424 seconds )