Libnet.ro
UNICEF

18:30

Accident grav cu o ambulanta in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Accident grav cu o ambulanta in Bucuresti

Un accident grav a avut loc in urma cu putin timp in zona Baba Novac din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, in accident a fost implicata o ambulanta care s-a rasturnat, dar si un. continuă pe Antena3

Accident grav in aceasta seara in judetul Botosani. Doi morti si doi raniti

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite, in urma unui grav accident rutier care a avut loc, duminica seara, pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un.

Accident grav: Doi morti si doi raniti, dupa ciocnirea frontala a unui autoturism si o autilitara

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite, in urma unui grav accident rutier care a avut loc, duminica seara, pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit frontal la iesirea din Babiceni, dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

Grav accident in Capitala. O ambulanta in care se aflau trei persoane s-a rasturnat dupa ce o alta masina a intrat in ea

O ambulanta a fost implicata miercuri intr-un accident rutier care a avut loc in intersectia Baba Novac din Capitala. Cele trei persoane care se aflau in ambulanta, printre care si un pacient, au fost ranite.

Accident grav cu o ambulanta privata, pe o strada din Bucuresti. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, miercuri dupa-amiaza, pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei. O ambulanta a lovit un autoturism si s-a rasturnat.

Trei oameni si-au pierdut viata in urma unui accident grav petrecut in Mehedinti

Un accident grav s-a petrecut pe DN6, in judetul Mehedinti. Un autoturism a intrat intr-o depasire si a lovit frontal un autotren. Medicii au ajuns la fata locului, insa trei persoane.

Un accident fluvial a avut loc in Golful Cerna al Dunarii

Un accident fluvial a avut loc in noaptea de duminica spre luni in Golful dunarean Cerna. Doi pescari care se aflau intr-o barca au fost accidentati dupa ce o gabara a intrat in ei. q.

Accident grav la Constanta

Un tanar de 27 de ani a produs un accident grav, luni noaptea. Fara a avea permis de conducere, acesta, la volanul unei Mazda, a taiat linia continua si a lovit un BMW care circula din sens opus.

Femeie lovita pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc in centrul orasului Targu Jiu

O femeie in varsta de 39 de ani, din comuna Balesti, a fost accidentata chiar in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc astazi.

Accident GRAV pe DN13A in judetul Harghita

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, miercuri, pe DN 13 A, in apropierea municipiului Odorheiu Secuiesc, intr-un accident rutier.

Accident grav in Constanta: Un adolescent a murit si mai multe persoane au fost ranite

Accident cutremurator in Constanta. Un adolescent de 16 ani a murit, iar un altul de 13 ani se afla in coma dupa un impact violent intre doua autoturisme, informeaza B1 TV. Alte patru persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )