Libnet.ro
UNICEF

20:30

Grav accident in Capitala. O ambulanta in care se aflau trei persoane s-a rasturnat dupa ce o alta masina a intrat in ea

Adevărul Adevărul,
Grav accident in Capitala. O ambulanta in care se aflau trei persoane s-a rasturnat dupa ce o alta masina a intrat in ea

O ambulanta a fost implicata miercuri intr-un accident rutier care a avut loc in intersectia Baba Novac din Capitala. Cele trei persoane care se aflau in ambulanta, printre care si un pacient, au fost ranite. continuă pe Adevărul

Accident grav cu o ambulanta privata, pe o strada din Bucuresti. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, miercuri dupa-amiaza, pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei. O ambulanta a lovit un autoturism si s-a rasturnat.

Accident rutier pe DN6: Trei persoane au murit, alte trei au fost ranite

Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc pe DN6, pe artera de circulatie care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Craiova.

Inundatii in Germania. Trei persoane, intre care si un pompier, au murit

Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in sudul Germaniei din cauza ploilor abundente care au avut loc in noaptea de duminica spre luni si care au provocat inundatii, au anuntat autoritatile, citate de Le Figaro online.

Inundatiile au facut prapad in Germania: Cel putin trei persoane au murit

Ploile au facut deja prapad in centrul Europei. Inundatii devastatoare s-au produs in Sud-Vestul Germaniei. Cel putin trei persoane, intre care si un pompier, au murit dupa ce apele s-au.

Inundatiile au facut prapad in sud-vestul Germaniei: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane, intre care un pompier, au murit duminica noapte in timpul unor inundatii violente provocate de ploile torentiale din sud-vestul Germaniei, au declarat autoritatile locale citate de agentia de presa DPA.

Accident grav cu o ambulanta in Bucuresti

Un accident grav a avut loc in urma cu putin timp in zona Baba Novac din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, in accident a fost implicata o ambulanta care s-a rasturnat, dar si un.

Drama pe DN6: Trei morti si trei raniti in urma unui grav accident

Un accident rutier grav s-a produs, duminica seara, pe drumul national DN 6, in afara localitatii Butoiesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )