Libnet.ro
UNICEF

23:00

Inundatii in Germania. Trei persoane, intre care si un pompier, au murit

România Liberă România Liberă,
Inundatii in Germania. Trei persoane, intre care si un pompier, au murit

Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in sudul Germaniei din cauza ploilor abundente care au avut loc in noaptea de duminica spre luni si care au provocat inundatii, au anuntat autoritatile, citate de Le Figaro online. continuă pe România Liberă

Patru persoane, intre care si un italian, cercetati pentru trafic de droguri de risc

Patru persoane, inte care si un italian sunt cercetati de politie si procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de ris. Acestia au fost surprinsi in flagrant delict in timp ce incercau sa vanda rezina de cannabis.

Inundatiile au facut prapad in Germania: Cel putin trei persoane au murit

Ploile au facut deja prapad in centrul Europei. Inundatii devastatoare s-au produs in Sud-Vestul Germaniei. Cel putin trei persoane, intre care si un pompier, au murit dupa ce apele s-au.

Inundatiile au facut prapad in sud-vestul Germaniei: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane, intre care un pompier, au murit duminica noapte in timpul unor inundatii violente provocate de ploile torentiale din sud-vestul Germaniei, au declarat autoritatile locale citate de agentia de presa DPA.

Accident rutier pe DN6: Trei persoane au murit, alte trei au fost ranite

Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc pe DN6, pe artera de circulatie care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Craiova.

Germania: Un teren de fotbal a fost lovit de fulger, 35 de raniti, dintre care 3 in stare grava/ Franta: 11 persoane, intre care 8 copii, lovite de fulger intr-un parc din Paris

Un teren de fotbal din vestul Germaniei a fost lovit de fulger, sambata, la finalul unui meci de juniori, incidentul soldandu-se cu 35 de raniti, dintre care trei raniti grav in randul adultilor prezenti, a relatat DPA. Tot sambata, in Franta, 11 persoane, dintre care opt copii, ce sarbatoreau o aniversare intr-un parc parizian, au fost ranite de fulger, unele grav, cand asupra capitalei franceze s-a abatut dintr-odata o furtuna violenta, relateaza AFP.

O caruta a fost spulberata in Pitesti, trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc vineri seara pe un drum din Pitesti. O caruta a fost lovita de o masina in care se aflau trei tineri ce mergeau la o petrecere. in caruta spulberata se aflau.

Informatii scandaloase! Diana, pacienta care a murit infectata cu 5 tipuri de bacterii la Timisoara si cele 4 mari nume din sistemul sanitar care au ales sa se opereze la clinici din strainatate

Un nou caz halucinant din sistemul sanitar iese la iveala in urma investigatiilor facute de Catalin Tolontan. Jurnalistul face publica, pe blogul sau, povestea unei femei de 45 de ani care a murit dupa ce.

Destinul infiorator al romancei care a murit intr-un naufragiu in Thailanda. Abia se...

Presa britanica a publicat informatii cutremuratoare despre femeia de origine romana care a murit in naufragiul din Thailanda, scrie Libertatea. Pentru Monica Cozma abia incepea cea mai.

La un pas de tragedie. 10 persoane, printre care si o gravida, au cazut in apa dupa ce un pod din comuna prahoveana Plopu a cedat (VIDEO, FOTO)

Accident tragic duminica dimineata in comuna prahoveana Plopu. Peste 20 de persoane au fost ranite, dupa ce podetul pe care se aflau s-a rupt, arata B1 TV. Pe podetul respectiv se aflau localnici din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )