Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident grav in Capitala. Un motociclist a fost prins sub un autoturism

Antena3 Antena3,
Accident grav in Capitala. Un motociclist a fost prins sub un autoturism

Un motociclist a fost ranit intr-un accident rutier care s-a produs vineri pe Calea Vacaresti. Daniel Vasile, reprezentantul ISU Bucuresti-Ilfov, a precizat ca motociclistul, in varsta. continuă pe Antena3

Bucuresti: Un motociclist a fost prins sub o masina, dupa un accident rutier pe Calea Vacaresti

Un motociclist a fost ranit, vineri seara, in urma unui accident rutier produs pe Calea Vacaresti din Capitala, el fiind prins sub un autoturism, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, citat de News. ro.

Accident rutier pe Calea Vacaresti din Capitala, un motociclist fiind prins sub un autoturism

Un motociclist a fost ranit, vineri seara, in urma unui accident rutier produs pe Calea Vacaresti din Capitala, el fiind prins sub un autoturism, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov.

Accident teribil in Capitala: Un motociclist a ajuns sub rotile unei masini (VIDEO)

Viteza si neatentia l-au bagat in spital! Un motociclist a fost spulberat de un autoturism in Capitala, dupa ce a incercat sa depaseasca o masina pe linia de tramvai, informeaza B1 TV.

Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia. in urma impactului, un barbat a murit, iar alti patru au fost raniti

Un accident grav a avut loc, luni, in Belgia. Un roman a murit si alti patru au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in parapetele de pe marginea soselei. Potrivit.

ACCIDENT GRAV in Bucuresti: Un tramvai e implicat, sunt DOUA VICTIME

Inca un accident grav in care e implicat un tramvai, in Bucuresti! Daca in dimineata zilei, un tramvai a luat foc, seara, a avut loc in accident rutier in care circulatia e.

Accident grav pe autostrada A1, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit. Ambii soferi ai autovehiculelor au murit

Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara Arad, este blocat, dupa ce un accident grav rutier s-a produs. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua.

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Ialomita. Trei oameni au murit dupa ce doua autoturisme si un autotren s-au izbit violent in localitatea Sinesti, informeaza B1 TV. Alti doi oameni sunt grav.

Un barbat din Dubai a fost prins ca ascundea 5.7 milioane de pastile de amfetamina in intestine de oaie

Un barbat a fost arestat in Dubai dupa ce a fost prins ca a incercat sa faca contrabanda cu 5. 7 milioane de pastile de amfetamina ascunse in intestine de oaie, relateaza AP, citand un ziar local.

Un barbat din Dubai a fost prins ca ascundea 5,7 milioane de pastile de amfetamina in intestine de oaie

Un barbat a fost arestat in Dubai dupa ce a fost prins ca a incercat sa faca contrabanda cu 5,7 milioane de pastile de amfetamina ascunse in intestine de oaie, relateaza AP, citand un ziar local.

Accident grav pe Soseaua Pipera! Un motociclist a murit, in urma unui impact cu o masina - VIDEO

Un motociclist a murit, joi dupa-amiaza, pe Soseaua Pipera, dupa ce a fost lovit de o masina, potrivit observator. tv. Potrivit martorilor, motociclistul circula cu viteza dinspre soseaua Petricani spre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )