Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident grav in Capitala. O tanara lovita pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Accident grav in Capitala. O tanara lovita pe trecerea de pietoni

Un grav accident de circulatie s-a produs, joi seara, in cartierul Crangasi, din Capitala, informeaza RomaniaTV. net. O tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni si, conform sursei citate, de vina ar fi. continuă pe Antena3

VIDEO Batrana in scaun cu rotile, lovita pe trecerea de pietoni in Rusia

Camerele de supraveghere din orasul Krasnodar din Federatia Rusa au surprins momentul in care o batrana invalida in scaun cu rotile este lovita in plin in timp ce traverseaza strada pe trecerea de pietoni.

Accident grav intre Brasov si Tarlungeni. Un mort si trei raniti!

Accident grav astazi, la orele pranzului, pe D. 103A Brasov Tarlungeni), intr-o curba la stanga. Un barbat de 33 ani, care conducea un autoturism dinspre Brasov spre Tarlungeni, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si autoturismul condus de el s-a rasturnat in afara carosabilului, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Politiei.

Accident grav la intrarea in Medgidia: Doi barbati au murit (VIDEO)

Un accident grav a avut loc luni dimineata in Medgidia, in urma caruia doi barbati, in speta soferul autoturismului si un motociclist, au murit. in aceasta dimineata, pompierii constanteni au fost sol.

Accident grav in Bihor. Trei copii, printre victime

Cinci persoane, intre care trei copii, au fost ranite, joi, in urma unui accident produs in localitatea Secuieni, din judetul Bihor, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, traficul in zona fiind blocat,.

Accident grav. O masina condusa de o femeie a lovit un camion al Armatei

O femeie a fost ranita intr-un accident rutier produs, luni, pe DN 23, in judetul Vrancea, dupa ce autoturismul de teren pe care il conducea a lovit un camion al Armatei ce tracta o masina de lupta, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2809 seconds )