Libnet.ro
UNICEF

07:30

Accident grav. O masina condusa de o femeie a lovit un camion al Armatei

Antena3 Antena3,
Accident grav. O masina condusa de o femeie a lovit un camion al Armatei

O femeie a fost ranita intr-un accident rutier produs, luni, pe DN 23, in judetul Vrancea, dupa ce autoturismul de teren pe care il conducea a lovit un camion al Armatei ce tracta o masina de lupta, informeaza. continuă pe Antena3

Accident grav in Constanta: O conducatoare auto a intrat pe contrasens si a lovit o masina in care se aflau trei persoane. O femeie a murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Constanta. DIn cauza neatentiei, o conducatoare auto a intrat pe contrasens si a lovit in plin o alta masina in care se aflau trei persoane. Autoturismul lovit a luat foc, iar din.

Accident grav la intrarea in Medgidia: Doi barbati au murit (VIDEO)

Un accident grav a avut loc luni dimineata in Medgidia, in urma caruia doi barbati, in speta soferul autoturismului si un motociclist, au murit. in aceasta dimineata, pompierii constanteni au fost sol.

Carambol cu cinci masini pe Autostrada Soarelui: O persoana a fost ranita si dusa la spital. Este al doilea accident grav dupa cel cu autocarul plin cu ucraieni

Inca un accident grav a avut loc duminica pe Autostrada Soarelui. Cinci masini au fost implicate intr-un carambol pe sensul catre Bucuresti, la kilometrul 103. Un om a fost ranit si a avut nevoie de.

Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Germania. MAE confirma numarul mortilor. Imagini socante

15 - Ministerul Afacerilor Externe MAE) a confirmat, vineri, informatia aparuta in presa germana, potrivit careia doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier si precizeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )