Libnet.ro
UNICEF

09:30

Carambol cu cinci masini pe Autostrada Soarelui: O persoana a fost ranita si dusa la spital. Este al doilea accident grav dupa cel cu autocarul plin cu ucraieni

B1 B1,
Carambol cu cinci masini pe Autostrada Soarelui: O persoana a fost ranita si dusa la spital. Este al doilea accident grav dupa cel cu autocarul plin cu ucraieni

Inca un accident grav a avut loc duminica pe Autostrada Soarelui. Cinci masini au fost implicate intr-un carambol pe sensul catre Bucuresti, la kilometrul 103. Un om a fost ranit si a avut nevoie de. continuă pe B1

Circulatia pe Autostrada Soarelui reluata azi, dupa accidentul de autocar de noaptea trecuta

Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost reluata pe Autostrada Soarelui azi, la ora 9. 30, dupa ce noaptea trecuta un autocar ucrainean s-a rasturnat.

Un nou accident a avut loc pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost deviat

Un nou accident grav a avut loc pe Autostrada Soarelui, in urma cu putin timp, pe sensul de venire spre Bucuresti. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unui.

inca un mort a fost gasit sub autocarul rasturnat pe Autostrada Soarelui

Echipele de interventie care se afla la locul accidentului de pe Autostrada Soarelui au mai gasit sub autocarul rasturnat la aproximativ 50 de kilometri de Bucuresti inca o persoana decedata, in prezent ranitii fiind transportati spre spitale din Capitala, a declarat pentru Mediafax Raed Arafat.

UPDATE Accident pe Autostrada Soarelui: Un autocar in care se aflau 53 de ucraineni s-a rasturnat. Doua persoane au murit, 48 sunt ranite

Un autocar in care se aflau aproximativ 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2:00, pe Autostrada Soarelui, in zona fiind trimise circa 15 masini de interventie. Din primele informatii, in urma accidentului, doua persoane si-au pierdut viata si 48 au fost ranite, transmite Mediafax. Ora 17:18 Multi pasageri au suferit leziuni, dar unii nu necesita internareOra 10:06 Traficul a fost reluat pe A2.

UPDATE Autocar cu aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, rasturnat pe Autostrada Soarelui. Doi pasageri si-au pierdut viata

Un autocar in care se aflau aproximativ 50 de persoane, adulti si copii, s-a rasturnat, in noaptea de duminica spre luni, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitala. Accidentul a avut loc in jurul orei 3. 00, iar din primele informatii se pare ca unul dintre cei doi soferi ar fi adormit la volan. in zona in care s-a produs incidentul au fost trimise circa 15 masini de interventie.

Autocar cu aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, rasturnat pe Autostrada Soarelui. Doi pasageri si-au pierdut viata

Un autocar in care se aflau aproximativ 50 de persoane, adulti si copii, s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminica, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitala. Accidentul a avut loc in jurul orei 3. 00, iar din primele informatii se pare ca unul dintre cei doi soferi ar fi adormit la volan. 48 de persoane au fost duse la spitale din Capitala, in timp ce doi pasageri au murit, printre care si o fata in varsta de 17 ani.

Accidentul de autocar de pe Autostrada Soarelui: Soferul ar fi adormit la volan, ipoteza luata in calcul

Cumplitul accident de noaptea trecuta de pe Autostrada Soarelui ar putea avea drept cauza faptuil ca soferul ar fi adormit la volan. Este una dintre ipotezele din ancheta politistilor, anunta Mediafax. Se stie ca un autocar ucrainean s-a rasturnat noaptea trecuta, accident soldat cu morti si raniti.

Principala ipoteza in cazul accidentului de autocar de pe Autostrada Soarelui

Cumplitul accident de noaptea trecuta de pe Autostrada Soarelui ar putea avea drept cauza faptuil ca soferul ar fi adormit la volan. Este una dintre ipotezele din ancheta politistilor, anunta Mediafax. Se stie ca un autocar ucrainean s-a rasturnat noaptea trecuta, accident soldat cu morti si raniti.

VIDEO. Accident pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu 53 de persoane s-a rasturnat: 2 morti si 48 de raniti

Un autocar in care se aflau 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, noaptea trecuta, in jurul orei 2. 00, pe Autostrada Soarelui.

Traficul rutier deviat de pe Autostrada Soarelui, la Lehliu, din cauza unui accident, a fost reluat

Traficul rutier deviat, duminica seara, de pe Autostrada A2, prin localitatea Lehliu, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate cinci autoturisme, a fost reluat, informeaza Centru Infotrafic al Politiei Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.244 seconds )