Libnet.ro
UNICEF

11:30

inca un mort a fost gasit sub autocarul rasturnat pe Autostrada Soarelui

Adevărul Adevărul,
inca un mort a fost gasit sub autocarul rasturnat pe Autostrada Soarelui

Echipele de interventie care se afla la locul accidentului de pe Autostrada Soarelui au mai gasit sub autocarul rasturnat la aproximativ 50 de kilometri de Bucuresti inca o persoana decedata, in prezent ranitii fiind transportati spre spitale din Capitala, a declarat pentru Mediafax Raed Arafat. continuă pe Adevărul

Primarul municipiului Rovinari a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari, Dorin Filip, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, informeaza Mediafax. Politistii au fost sesizati sambata, in jurul orei 9:00, ca primarul din.

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort in nordul Muntilor Ciucas

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort vineri dupa-amiaza in nordul Muntilor Ciucas, informeaza B1 TV. Nu pot confirma 100%. Am inteles de la ISU Brasov ca epava avionului si pilotul s-au gasit in.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Informatii contradictorii in cazul planorului disparut: Nu exista o confirmare oficiala a faptului ca planorul disparut joi a fost gasit (VIDEO)

Informatii contradictori ies la suprafata in cazul planorului disparut joi dupa ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din Brasov, informeaza B1 TV. Desi existau anunturi ca pilotul a fost gasit decedat in.

Fratele cantaretei Anca Badiu a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta

Fratele cantaretei Anca Badiu a murti in timpul vacantei pe care o petrecea in Spania. Circumstantele in care s-a petrecut tragicul incident nu sunt cunoscute inca. in urma cu doar cateva zile, Mircea.

Un copil a fost gasit inconstient cu capul prins in jaluzelele de la fereastra

Un accident casnic grav a avut loc intr-o familie din orasul Sangerei. Un copil de un an si jumatate a fost internat in sectia Reanimare dupa ce si-a prins capul in jaluzelele de la fereastra. Parintii l-au gasit inconstient si au solicitat de urgenta echipajul SMURD care l-a transportat la Spitalul Clinic Municipal din Balti.

Franta: Un caine a fost gasit ingropat de viu, cu pietre legate de gat pentru a nu putea scapa. Proprietarul risca doi ani de inchisoare si o amenda de 30.000 euro

Un caine a fost ingropat de viu avant legat de gat un sac cu pietre pentru a nu putea scapa. Animalul a fost descoperit de un barbat care isi plimba cainele in zona respectiva si a postat imaginile pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )