Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fratele cantaretei Anca Badiu a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta

B1 B1,
Fratele cantaretei Anca Badiu a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta

Fratele cantaretei Anca Badiu a murti in timpul vacantei pe care o petrecea in Spania. Circumstantele in care s-a petrecut tragicul incident nu sunt cunoscute inca. in urma cu doar cateva zile, Mircea. continuă pe B1

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort in nordul Muntilor Ciucas

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort vineri dupa-amiaza in nordul Muntilor Ciucas, informeaza B1 TV. Nu pot confirma 100%. Am inteles de la ISU Brasov ca epava avionului si pilotul s-au gasit in.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Cascadorul din filmul Transformers, gasit MORT intr-un hotel

Faimosul cascador al Hollywoodului, care a aparut in seria Transformers, Shawn Robinson, a fost gasit mort intr-un hotel din New Orleans, la inceputul lunii august. Legistul va dezvalui cauza mortii dupa ce va avea rezultatele analizei toxicologice.

Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO]

Pornind din Boston, simpaticul robot hitchBOT nu voia decat sa vada America. Din pacate, visul lui a murit in Philadelphia. Robotul a fost creat pentru a experimenta ideea de inteligenta artificiala orientata catre pasiuni umane. Dupa ce a reusit sa ajunga in Canada, Germania si Olanda, se pare ca nu a fost pregatit si pentru [] Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Informatii contradictorii in cazul planorului disparut: Nu exista o confirmare oficiala a faptului ca planorul disparut joi a fost gasit (VIDEO)

Informatii contradictori ies la suprafata in cazul planorului disparut joi dupa ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din Brasov, informeaza B1 TV. Desi existau anunturi ca pilotul a fost gasit decedat in.

Un planor a DISPARUT in judetul Brasov. Pilotul aparatului de zbor, gasit MORT

Un planor a fost dat disparut, joi dupa-amiaza, in judetul Brasov. Astfel, operatiunea de cautare este facuta atat in Brasov cat si in Prahova, informeaza observatorulph. ro.

Gama Porsche 901 este completa: Singurul model care lipsea a fost gasit in curtea unui colectionar

Gama Porsche este completa, producatorul german a gasit singurul model care ii lipsea din gama 901. Modelul a fost fabricat in doar 82 de exemplare, iar compania l-a gasit dupa 50 de ani de la iesirea de pe.

Franta: Un caine a fost gasit ingropat de viu, cu pietre legate de gat pentru a nu putea scapa. Proprietarul risca doi ani de inchisoare si o amenda de 30.000 euro

Un caine a fost ingropat de viu avant legat de gat un sac cu pietre pentru a nu putea scapa. Animalul a fost descoperit de un barbat care isi plimba cainele in zona respectiva si a postat imaginile pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )