Libnet.ro
UNICEF

15:30

Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO]

Playtech Playtech,
Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO]

Pornind din Boston, simpaticul robot hitchBOT nu voia decat sa vada America. Din pacate, visul lui a murit in Philadelphia. Robotul a fost creat pentru a experimenta ideea de inteligenta artificiala orientata catre pasiuni umane. Dupa ce a reusit sa ajunga in Canada, Germania si Olanda, se pare ca nu a fost pregatit si pentru [] Robotul care facea autostopul a fost gasit decapitat [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Gama Porsche 901 este completa: Singurul model care lipsea a fost gasit in curtea unui colectionar

Gama Porsche este completa, producatorul german a gasit singurul model care ii lipsea din gama 901. Modelul a fost fabricat in doar 82 de exemplare, iar compania l-a gasit dupa 50 de ani de la iesirea de pe.

Aeronava Malaysia Airlines disparuta in martie 2014: Un al doilea fragment de avion a fost gasit pe insula Reunion

Un alt fragment de avion a fost gasit, duminica, pe insula Reunion, situata in Oceanul Indian si care apartine Frantei, unde in urma cu cateva zile a fost descoperit un alt fragment dintr-un avion Boeing.

Minora de 13 ani, inecata in raul Mures. Cadavrul a fost gasit de pompieri dupa mai multe ore de cautari

Cadavrul unei fete in varsta de 13 ani a fost gasit duminica dimineata in apele raului Mures in zona orasului Ocna Mures. Sambata seara, un pescar a anuntat ca aceasta ar fi disparut in apele raului Mures.

Un al doilea fragment de epava al zborului MH370 a fost gasit

Un al doilea fragment de epava de avion a fost adus la tarm, pe Insula Reunion, in Oceanul Indian, dupa ce un prim fragment, o bucata de aripa, despre care se crede ca ar proveni de la zborul MH370, dat.

Disparitia zborului MH370: Un al doilea fragment de avion a fost gasit pe insula Reunion

Un al doilea fragment de epava de avion a fost adus la tarm, pe Insula Reunion, in Oceanul Indian, dupa ce o un prim fragment, o bucata de aripa, despre care se crede ca ar proveni de la zborul MH370, dat disparut anul trecut, a fost gasita miercuri, relateaza BBC News online.

DISPARITIA zborului MH370: Un al doilea fragment de avion, o usa, a fost gasit pe insula Reunion

Prima bucata de epava a fost adusa in Franta sambata, unde anchetatorii vor incerca, la Toulouse, sa stabileasca daca provine de la zborul MH370. Este vorba despre un flaps de Boeing 777 - acelasi tip de avion ca cel disparut.

Nuvela inedita scrisa de F. Scott Fitzgerald, care nu a fost niciodata tiparita, a fost descoperita anul acesta si va fi publicata si pe internet

O nuvela inedita scrisa de romancierul F. Scott Fitzgerald in iulie 1939 si intitulata Temperature, care nu a fost niciodata tiparita, va fi publicata in cele din urma pe internet, la aproape 75 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )