Libnet.ro
UNICEF

14:00

ACCIDENT grav pe centura Capitalei: Cinci persoane au ajuns la spital, o AUTOSPECIALA a ...

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT grav pe centura Capitalei: Cinci persoane au ajuns la spital, o AUTOSPECIALA a ...

Cinci persoane au ajuns la spital, duminica, in urma unui accident produs pe centura Capitalei. O masina a Politiei Chitila. La locul accidentului au venit trei echipaje de prim-ajutor si un elicpter SMURD, potrivit ISU Ilfov. Accidentul s-a produs la intersectia dintre centura Capitalei si soseaua Rudeni. Una dintre masinile implicate apartine Politiei Orasului Chitila. Aceasta s-a ciocnit cu un autoturism care a ajuns pe contrasens si a intrat intr-un altul. In cele doua autoturisme se . continuă pe România Liberă

Accident rutier grav pe centura Capitalei: 5 persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor si un elicopter SMURD intervenind la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ilfov Simion Petrus.

Accident rutier pe centura Capitalei: Sase persoane au fost ranite

In urma unui accident, in care au fost implicate doua autoturisme, cinci persoane au fost duse la spital.

Doua masini s-au ciocnit pe centura Capitalei: 6 persoane au fost ranite

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni. Trei echipaje de prim ajutor si un elicopter au intervenit la fata locului pen.

Accident pe soseaua de centura a Capitalei. 6 persoane au fost ranite

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor si un elicopter SMURD intervenind la fata.

Ciresoaia, din nou in atentia DSP. 7 persoane au ajuns la spital dupa ce au consumat maioneza

Pentru a doua oara in doar o saptamana, localitatea Ciresoaia este in atentia DSP. Dupa ce in acest week-end nu mai putin de 40 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara facuta la o nunta, alte sapte persoane din aceeasi localitate au fost internate dupa ce au consumat un produs cu maioneza.

Accident grav la Bacau.

Cinci persoane, intre care doi copii de cinci si sapte ani, au fost ranite, sambata, in urma unui accident care a avut loc pe un drum national din judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Bacau, masina in care se aflau cele cinci persoane s-a rasturnat in localitatea Scorteni, pe DN 2 G. Politistii spun ca soferul, un barbat de 41 de ani, a intrat cu viteza intr-o curba deosebit de periculoasa si, .

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Cinci persoane diin judetul Giurgiu au fost ranite grav dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

UPDATE Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

Cinci persoane au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

Cinci persoane, trimise in judecata pentru trafic de minori

Cinci persoane au fost trimise in judecata de oamenii legii pentru trafic de minori. Suspectii au recrutat, transportat si gazduit o minora, fugita de la domiciliu, profitand de starea ei de vulnerabilitate psihosociala, in scopul exploatarii sexuale prin obligarea la intretinerea de raporturi si relatii sexuale cu diversi barbati.

Accident grav in Vaslui. Doi tineri au ajuns in stare grava la spital, unul dintre ei cu picioarele strivite

Doi tineri, unul in varsta de 20 de ani si celalalt de 26 de ani, au ajuns la spital, in aceasta dimineata, dupa ce masinile cu care circulau s-au izbit frontal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )