Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doua masini s-au ciocnit pe centura Capitalei: 6 persoane au fost ranite

B1 B1,
Doua masini s-au ciocnit pe centura Capitalei: 6 persoane au fost ranite

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni. Trei echipaje de prim ajutor si un elicopter au intervenit la fata locului pen. continuă pe B1

Accident rutier grav pe centura Capitalei: 5 persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor si un elicopter SMURD intervenind la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ilfov Simion Petrus.

ACCIDENT grav pe centura Capitalei: Cinci persoane au ajuns la spital, o AUTOSPECIALA a ...

Cinci persoane au ajuns la spital, duminica, in urma unui accident produs pe centura Capitalei. O masina a Politiei Chitila. La locul accidentului au venit trei echipaje de prim-ajutor si un elicpter SMURD, potrivit ISU Ilfov. Accidentul s-a produs la intersectia dintre centura Capitalei si soseaua Rudeni. Una dintre masinile implicate apartine Politiei Orasului Chitila. Aceasta s-a ciocnit cu un autoturism care a ajuns pe contrasens si a intrat intr-un altul. In cele doua autoturisme se .

Turist maghiar ranit si doua masini, in urma unei alunecari de teren in Cheile Bicazului

Un turist din Ungaria a fost ranit si doua masini au fost avariate, joi, in urma unei alunecari de teren produsa pe un versant din Cheile Bicazului, in apropierea limitei de judet dintre Harghita si Neamt, pe DN 12C.

Accident rutier pe centura Capitalei: Sase persoane au fost ranite

In urma unui accident, in care au fost implicate doua autoturisme, cinci persoane au fost duse la spital.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )