Libnet.ro
UNICEF

18:00

Turist maghiar ranit si doua masini, in urma unei alunecari de teren in Cheile Bicazului

Adevărul Adevărul,
Turist maghiar ranit si doua masini, in urma unei alunecari de teren in Cheile Bicazului

Un turist din Ungaria a fost ranit si doua masini au fost avariate, joi, in urma unei alunecari de teren produsa pe un versant din Cheile Bicazului, in apropierea limitei de judet dintre Harghita si Neamt, pe DN 12C. continuă pe Adevărul

Italia: Un mort si mai multi raniti in urma unei explozii la o fabrica de artificii

Cel putin o persoana a murit si mai multe sunt ranite sau date disparute, in urma unei explozii produse joi la o fabrica de artificii situata in apropiere de Pescara, Italia. Un mort a fost scos de sub.

Turist, RANIT de alunecarile de teren din Cheile Bicazului.

Un turist din Ungaria a fost ranit si doua masini au fost avariate, joi, in urma unei alunecari de teren produsa pe un versant din Cheile Bicazului, in apropierea limitei de judet dintre Harghita si Neamt, pe DN 12 C, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Harghita, Gheorghe Suciu, a declarat ca martorii la incident au povestit ca pe unul dintre versanti a avut loc o alunecare de teren, care a angrenat in cadere mai multe pietre, una dintre .

Alunecare de teren in Cheile Bicazului: Un turist ungur a fost ranit, iar doua autoturisme au fost avariate

In urma unei alunecari de teren produsa pe un versant din Cheile Bicazului, pe DN 12C, un turist din Ungaria a fost ranit si doua autoturisme au fost avariate, informeaza Mediafax. Potrivit lui Gheorghe Suciu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )