Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACCIDENT GRAV la metroul din Milano. 22 de persoane au fost ranite.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT GRAV la metroul din Milano. 22 de persoane au fost ranite.

Doua trenuri de metrou s-au ciocnit, miercuri dimineata, la Milano, 22 de persoane fiind ranite in accident, scrie ziarul Corriere della Sera, citat de Mediafax. Accidentul a avut loc la ora 9. 45, ora Romaniei) in apropierea statiei de metrou Gioia din centrul orasului Milano. Doua trenuri care circulau pe Tronsonul Verde al metroului milanez s-au lovit. Un tren oprise la un semafor si a fost lovit de o alta garnitura al carei mecanic se pare ca lesinase din cauza unor probleme de . continuă pe România Liberă

Un nou CONFLICT intre ISLAM si SUA ? Musulmanii asemanati cu salbaticii la metroul din New ...

O campanie de afise ce ii aseamana pe musulmanii care predica jihadul cu salbaticii va debuta, luni, la metroul din New York, la initiativa unui grup conservator american ce se opune islamului, a anuntat un reprezentant al grupului, citat de AFP, potrivit Mediafax. In orice razboi dintre omul civilizat si salbatic, sustineti omul civilizat. Sustineti Israelul, faceti jihadul sa esueze, afirma afisele finantate de organizatia conservatoare AFDI American Freedom Defense Initiative - .

Accident grav pe DN19: Doua persoane au fost grav ranite, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o masina. Traficul este blocat

Un accident rutier a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 09. 40, in zona localitatii bihorene Ianca. in urma accidentului doua persoane au fost grav ranite. Circulatia pe DN 19 Oradea - Satu Mare este.

Postere anti-islamice au impanzit metroul din New York

Afise publicitare provocatoare, care eticheteaza populatia musulmana ca fiind salbatica si radicala, au aparut in statiile si trenurile de metrou din New York. Acest lucru a atras imediat critici din partea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )