Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident grav in nordul Capitalei; patru persoane au fost ranite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Accident grav in nordul Capitalei; patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite in aceasta dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Accident grav in nordul Capitalei. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei. Patru autoturisme au fost implicate, iar una dintre masini s-a rasturnat in.

FOTO+VIDEO. Atac cu topoare intr-un tren din Germania. Patru persoane au fost ranite, 14 sunt in stare de soc. Autorul, un tanar afgan. El ar fi fost auzit strigand Allahu Akbar

Patru persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare critica, iar alte 14 sunt in stare de soc, dupa ce un cetatean afgan, in varsta de 17 ani, i-a atacat la bordul unui tren, folosind un cutit si un topor, potrivit Ministerului de Interne al Landului Bavaria.

Accident grav in Giurgiu. Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane cu varste cuprinse intre 24 si 59 de ani au ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu dupa ce o soferita in varsta de 31 de ani a intrat pe contrasens pe DN.

Un nou atac in Franta. Patru persoane au fost injunghiate de un barbat cu origini musulmane

O agresiune cu arma alba a avut loc marti dimineata in departamentul Hautes-Alpes sudul Frantei), unde o femeie si cele trei fiice ale sale au fost ranite dupa ce au fost atacate cu un cutit de un.

Un autobuz turistic a intrat intr-un copac. 13 persoane au fost ranite

Circa 13 persoane au fost ranite in New York dupa ce un autobuz turistic a intrat intr-un copac. Autobuzul a incercat sa evite un taxi pe artera pe Fifth Avenue din New York, iar cei 13 pasageri.

Patru masini au fost implicate intr-un accident produs pe Podul Baneasa. Traficul in zona este restrictionat VIDEO

Patru masini au fost implicate vineri intr-un accident rutier produs in zona Podului Baneasa, doua persoane fiind ranite si transportate la spitale din Capitala pentru a primi ingrijiri medicale.

Accident grav pe sosea. Trei elevi au fost spulberati de un sofer de 21 de ani

Drama pe sosea. Trei elevi aflati in tabara Poiana Pinului, din judetul Buzau, au fost spulberati, luni seara, pe marginea drumului de un sofer de 21 de ani.

Autostrada Bucuresti - Pitesti, blocata: Un elicopter a aterizat de urgenta, dupa producerea unui accident grav

Autostrada Bucuresti Pitesti este blocata total din cauza unui grav accident de circulatie produs, miercuri dupa-amiaza, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )