Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident mortal pe DN 6. Un copil a decedat, iar alte doua persoane sunt grav ranite

Antena3 Antena3,
Accident mortal pe DN 6. Un copil a decedat, iar alte doua persoane sunt grav ranite

Un copil in varsta de cinci ani a murit si alte doua persoane, aflate intr-un atelaj, au fost ranite in urma unui accident rutier, produs joi pe DN6 E70), in apropierea localitatii F?. continuă pe Antena3

Accident mortal in Arad. Trei persoane au decedat, iar alte doua au fost ranite grav

Un accident mortal s-a petrecut in localitatea aradeana Zerind. in urma impactului trei persoane au decedat si alte doua au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a.

Explozie puternica in China. Cinci persoane au decedat, iar alte 89 sunt grav ranite

O explozie puternica s-a petrecut in nord-estul Chinei din cauza unei conducte de gaze. in urma incidentului cinci persoane au decedat, iar alte 89 au fost grav ranite. Rata de promovare uluitoare la.

Accident grav pe DN6. Doua persoane au fost ranite. Traficul in zona se desfasoara cu dificultate

Doua persoane au fost grav ranite, joi dimineaa, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc in localitatea ilfoveana Cornetu. Astfel, traficul in zona se desfasoara cu dificultate.

Prahova: Un autobuz, un tir si un autoturism, implicate intr-un accident pe DN 1; doua persoane sunt ranite

Un autobuz care efectua o cursa speciala, un tir si un autoturism au fost implicate, miercuri seara, intr-un accident care a avut loc pe DN 1, in zona Paralela 45, doua persoane fiind ranite, relateaza Agerpres.

Doua persoane au fost ranite, intr-un incendiu la fabrica de aluminiu din Tulcea

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, intr-un incendiu care a izbucnit la cuptorul de calcinare a aluminiului de la fabrica ALUM, din Tulcea. Astfel, mai multe echipaje de pompieri militari si civili intervin pentru stingerea flacarilor.

Alerta pe litoral! Doua persoane sunt date disparute

Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au lansat marti seara actiuni de cautare pe mare a doua persoane disparute, la Eforie Sud si la Vama Veche. Ambele cazuri sunt semnalate in cea de-a treia zi de in.

Opt raniti dupa ce doua persoane au deschis focul in fata unei moschei din Franta. Incidentul nu este considerat a fi de natura terorista

Doua persoane inarmate au deschis focul in fata unei moschei din orasul Avignon, din sudul Frantei, ranind opt persoane, conform presei din Franta. Presa locala a anuntat ca politia nu considera evenimentul de natura terorista.

Accident mortal in Satu Mare. Trei persoane au decedat in urma impactului

Un teribil accident rutier s-a petrecut, luni, pe DN 19, la iesirea din orasul Livada spre Negresti Oas, in judetul Satu Mare. in urma impactului trei persoane si-au pierdut viata. Trei.

Accident rutier grav, la Arad. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea aradeana Zerind.

Accident rutier grav la Giurgiu. Doua persone au murit, alte doua au fost ranite

Doi barbati au murit, iar doua femei au fost ranite, duminica seara, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil, pe DJ 507, in afara localitatii Gostinu, judetul Giurgiu, si a intrat in coliziune cu un copac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )