Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident rutier cu cinci raniti la iesirea din Hunedoara spre Teliuc: doi oameni sunt in stare grava

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu cinci raniti la iesirea din Hunedoara spre Teliuc: doi oameni sunt in stare grava

Un accident rutier grav s-a petrecut pe soseaua Hunedoara Teliuc, dupa ce un sofer din Hunedoara a intrat intr-o depasire riscanta, in zona unei curbe periculoase. Cinci oameni, dintre care doi copii, au fost raniti. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident rutier in Hunedoara: un copil si un tanar au fost loviti de masina in timp carau fier vechi cu un carucior

O hunedoreanca a provocat astazi un accident rutier in zona combinatului siderurgic, la iesirea din municipiul Hunedoara. Femeia aflata la volanul unui autoturism a lovit un tanar si un copil care trageau un carucior cu fier vechi.

Egipt: Explozie la bordul unui tren, soldata cu cel putin cinci raniti

Cel putin cinci persoane au fost ranite la Alexandria, in nordul Egiptului, in urma exploziei unei bombe intr-un tren de pasageri. Bomba se afla intr-o servieta asezata langa un scaun de pasager, intr-un.

Tata si fiu cu dosar penal, dupa un accident rutier produs sub influenta alcoolului

Un eveniment rutier produs pe raza comunei Ciocani in seara zilei de 30 iunie s-a soldat cu o vatamarea corporala a unei persoane si intocmirea a doua dosare penale.

O familie de bulgari, implicata intr-un accident rutier pe Valea Oltului. O persoana a decedat

Accidentul s-a inregistrat in urma cu putin timp pe Valea Oltului, pe DN 7. Din primele date, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un parapet de pe marginea drumului. Potrivit politiei, o persoana a decedat, iar doua fete aflate in masina au fost ranite.

Franta si Marea Britanie ameninta cu iesirea din UE: Un vant nou a inceput sa bata

Noii europarlamentari eurosceptici au inceput activitatea in forta la prima sesiune plenara de la Strasbourg. Nigel Farage si Marine Le Pen, liderii extremisti din Marea Britanie si Franta au avut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )