Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident rutier pe DN1, in apropierea Capitalei. Un copil, printre raniti

România Liberă România Liberă,
 Accident rutier pe DN1, in apropierea Capitalei. Un copil, printre raniti

Un accident in care au fost implicate trei autovehicule a avut loc pe DN1, la kilometrul 32, in Ilfov, dupa ce un sofer care nu a adaptat viteza la conditiile de drum a acrosat alte doua masini, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Accident rutier grav pe Centura Capitalei: Un barbat a decedat si altul este ranit usor (VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc, joi, la Cernica, pe centura Capitalei, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs cand o duba a intrat pe contrasens si s-a lovit cu un camion. in momentul de fata traficul este.

Accident in Gilau. O femeie de 38 de ani, din judetul Mures a murit, iar soferul si un copil au fost raniti

O femeie a murit in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, 3 mai, pe raza localitatii clujene Gilau. Aceasta se afla intr-o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, s-a rasturnat intr-un sant. Conducatorul auto si un copil din autovehicul sunt raniti.

Accident GRAV pe centura Capitalei. O persoana a decedat

Un barbat a murit, joi, intr-un accident rutier produs pe soseaua de centura a Capitalei, in comuna Cernica, dupa ce o dupa ce o duba s-a ciocnit frontal cu un camion, informeaza Mediafax.

Un autocar romanesc, implicat intr-un accident rutier grav, in Germania. 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania a fost implicat duminica, in jurul orei 4. 30 dimineata, intr-un accident grav produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg, potrivit presei germane. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza carosabilului umed. Se presupune ca autocarul avea viteza, iar soferul acestuia a pierdut controlul asupra volanului, intr-o curba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )