Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident rutier pe DN1: Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Accident rutier pe DN1: Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, dupa ce doua masini s-au cioc pe DN 1. continuă pe România Liberă

Accident pe DN1: Doua masini s-au ciocnit. Cei opt raniti, intre care doi copii, transportati la Spitalul Judetean din Ploiesti

Un accident s-a produs luni dimineata pe DN1, provocand ranirea a opt persoane, intre care doi copii, scrie Mediafax. Potrivit primelor informatii de la fata locului, accidentul a avut loc la iesire din Ploiesti.

Accident grav pe DN1. Opt raniti, printre care si doi copii

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1. Doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul dintre acestea fiind proiectat intr-o alta masina,.

Echipaje SMURD la Paltinis pentru sapte persoane, intre care trei copii. Ce li s-a intamplat

Sapte persoane, intre care trei copii, din judetul Arad, au suferit, sambata, o toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un restaurant din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, mai multe echipaje medicale intervenind pentru a le acorda primul ajutor.

Accident cumplit pe centura Ploiestiului

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1, in zona centurii de vest a municipiului Ploiesti, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul.

Sapte turisti, intre care trei copii, au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un restaurant din Paltinis

Sapte persoane, intre care trei copii, din judetul Arad, au suferit, sambata, o toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un restaurant din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, mai multe echipaje medicale intervenind pentru a le acorda primul ajutor. , transmite Mediafax.

Secretar de stat, implicat intr-un accident rutier

Roxana Minzatu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, a fost ranita intr-un accident rutier produs vineri pe DN 66, in judetul Hunedoara, fiind transportata de urgenta la Spitalul Judetean din.

Accident rutier pe DN 66, in judetul Hunedoara: Roxana Minzatu, sectretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, printre raniti

Roxana Minzatu, sectretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene a fost ranita intr-un accident rutier produs vineri, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs pe DN 66, in judetul Hunedoara, in jurul orei.

Roxana Minzatu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, ranita intr-un accident rutier

Roxana Minzatu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, a fost ranita intr-un accident rutier produs vineri pe DN 66, in judetul Hunedoara, fiind transportata de urgenta la Spitalul Judetean din.

Accident rutier in Baia Mare: Un tanar de 24 de ani, care coducea fara permis o motocicleta neinmatriculata, a murit dupa ce a intrat intr-un tractor condus de un batran beat

Un tanar de 24 de ani din Baia Mare, care conducea fara permis o motocicleta neinmatriculata, s-a ciocnit de un tractor condus de un batran de 70 de ani, aflat sub influenta alcoolului, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )