Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident grav pe DN1. Opt raniti, printre care si doi copii

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN1. Opt raniti, printre care si doi copii

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1. Doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul dintre acestea fiind proiectat intr-o alta masina,. continuă pe Antena3

Accident rutier pe DN1: Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, dupa ce doua masini s-au cioc pe DN 1.

Accident pe DN1: Doua masini s-au ciocnit. Cei opt raniti, intre care doi copii, transportati la Spitalul Judetean din Ploiesti

Un accident s-a produs luni dimineata pe DN1, provocand ranirea a opt persoane, intre care doi copii, scrie Mediafax. Potrivit primelor informatii de la fata locului, accidentul a avut loc la iesire din Ploiesti.

Accident grav la intrarea in Bucuresti: O masina a intrat intr-un zid al pasajului Baneasa

Un accident grav s-a petrecut duminica dimineata la intrarea in Capitala, la intrarea in pasajul Baneasa, informeaza B1 TV. Doua masini s-au tamponat, iar soferita unei masini a intrat in capul pasajului din.

FOTO Accident grav, cu doi morti, din vina unui sofer cu BMW din Galati. Masina s-a despicat, pur si simplu, in doua, pe lung

Potrivit martorilor, masina gonea cu peste 150 de kilometri la ora. Autoturismul s-a facut bucati insa soferul galatean a scapat doar cu cateva rani usoare. El insa va raspunde penal pentru uciderea celor doi oameni.

Accident grav pe Centura Capitalei. Sase persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, duminica dimineata, pe Centura Capitalei. Doua autoturisme s-au ciocnit, cei doi soferi fiind transportati la spital cu un elicopter SMURD.

Accident cumplit pe centura Ploiestiului

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1, in zona centurii de vest a municipiului Ploiesti, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul.

Accident GRAV in Muntii Fagaras: Un barbat a cazut cu parapanta

UPDATE: Barbatul de 40 de ani care s-a prabusit, luni, cu parapanta in Muntii Fagaras si despre care primele informatii aratau ca este ranit a fost gasit mort de echipele de salvare, la fata locului ajungand si un procuror de la Parchetul Tribunalului Sibiu.

Stenograme: Cum negociau Hrebenciuc, Georgescu si Stefan licenta Giga TV. Sefa CNA cerea angajatilor sa amendeze posturi de televiziune, printre care si B1 TV, in urma unor sesizari false

Noi dezvaluiri in cazul retragerii licentei Giga TV. Potrivit stenogramelor care apar in rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie, Viorel Hrebenciuc ar fi discutat la telefon cu fostul primar de Piatra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )