Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Accident grav, cu doi morti, din vina unui sofer cu BMW din Galati. Masina s-a despicat, pur si simplu, in doua, pe lung

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident grav, cu doi morti, din vina unui sofer cu BMW din Galati. Masina s-a despicat, pur si simplu, in doua, pe lung

Potrivit martorilor, masina gonea cu peste 150 de kilometri la ora. Autoturismul s-a facut bucati insa soferul galatean a scapat doar cu cateva rani usoare. El insa va raspunde penal pentru uciderea celor doi oameni. continuă pe Adevărul

Accident grav la intrarea in Bucuresti: O masina a intrat intr-un zid al pasajului Baneasa

Un accident grav s-a petrecut duminica dimineata la intrarea in Capitala, la intrarea in pasajul Baneasa, informeaza B1 TV. Doua masini s-au tamponat, iar soferita unei masini a intrat in capul pasajului din.

Pasari de prada, imblanzite de doi dresori din Deva: Un uliu, un corb si un soim au facut senzatie la un festival din Salaj

Doi dresori din Deva au reusit sa imblanzeasca trei dintre cele mai de temut pasari rapitoare din lume: un uliu, un corb si un soim. Pasarile de prada au facut senzatie in weekend la un festival din.

Accident grav pe DN1. Opt raniti, printre care si doi copii

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1. Doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul dintre acestea fiind proiectat intr-o alta masina,.

Accident grav pe Centura Capitalei. Sase persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, duminica dimineata, pe Centura Capitalei. Doua autoturisme s-au ciocnit, cei doi soferi fiind transportati la spital cu un elicopter SMURD.

Accident GRAV in Muntii Fagaras: O femeie a cazut cu parapanta

O femeie in varsta de 31 de ani a cazut cu parapanta, duminica seara, in Valea Brescioarei, din Muntii Fagaras. Ea a fost transportata cu un elicopter SMURD la Spitalul Judetean din Targu Mures.

Turcia: Noua masini au fost avariate din cauza unui pescarus care voia sa traverseze autostrada (VIDEO)

Un pescarus le-a dat serioase batai de cap soferilor din Turcia, unde noua masini au fost avariate, intr-un accident in lant produs pe o autostrada, din cauza pescarusului care voia sa traverseze,.

Doi copii din Suceava, SALVATI dintr-un incendiu ce le-a cuprins gospodaria

Doi copii de cinci si sapte ani din comuna suceveana Mitocu Dragomirnei, au fost salvati, luni, dintr-un incendiu ce le-a cuprins gospodaria.

Doi giganti din industria alimentara au fuzionat. Veniturile anuale estimate depasesc milioane de dolari

Heinz a finalizat achizitia Kraft Foods Group, creand a treia mare companie de alimente si bauturi din America de Nord si a cincea la nivel mondial, din a carei conducere va face parte miliardarul Warren Buffett,.

Circulatie blocata pe magistrala feroviara 300, in judetul Alba, din cauza unui tren de marfa care a deraiat

Circulatia feroviara pe magistrala 300, intre localitatile Cistei si Blaj, din judetul Alba, este blocata, dupa ce un tren de marfa care transporta piese auto a deraiat din cauze care nu au fost inca stabilite, fara a fi inregistrate victime sau pagube materiale importante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )