Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident rutier in Baia Mare: Un tanar de 24 de ani, care coducea fara permis o motocicleta neinmatriculata, a murit dupa ce a intrat intr-un tractor condus de un batran beat

B1 B1,
Accident rutier in Baia Mare: Un tanar de 24 de ani, care coducea fara permis o motocicleta neinmatriculata, a murit dupa ce a intrat intr-un tractor condus de un batran beat

Un tanar de 24 de ani din Baia Mare, care conducea fara permis o motocicleta neinmatriculata, s-a ciocnit de un tractor condus de un batran de 70 de ani, aflat sub influenta alcoolului, informeaza. continuă pe B1

Accident rutier pe DN1: Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, dupa ce doua masini s-au cioc pe DN 1.

Contractul de modernizare a drumului catre Manastirea Prislop, in valoare de 8 milioane de lei, a fost castigat de firma unui tanar de 19 ani, care tocmai da BAC-ul - nepotul lui Emanoil Pup, anchetat de DNA in Dosarul Molot

O firma a familiei Pup, familie abonata la afaceri cu Consiliul Judetean Hunedoara, a primit contractul pentru modernizarea drumului la Manastirea Prislop. Firma este detinuta in acte de Elisei Pup, fiul de 19 ani al lui Matei Pup - anchetat intrun dosar de evaziune fiscala si nepotul lui Emanoil Milica Pup - anchetat de DNA in Dosarul Molot, scrie Hunedoaramea. ro.

Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

Accident grav de munca la Baia Mare, trei barbati au fost raniti, dintre care unul este in stare grava, dupa ce schela pe care lucrau la inaltime s-a rasturnat din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV.

Cum a ajuns statiunea Baia Mare in topul celor mai poluate orase din Europa. in trecut, existau izvoare bogate in sulf si fier ce ii ajutau pe bolnavi sa se vindece

Baia Mare a fost al doilea oras din Europa ca nivel de poluare, pana dupa Revolutie, cand sectorul economic a suferit modificari majore. Industria metalurgica, venita ca o urmare fireasca a activitatii intense de minerit din zona, alaturi de lipsa acuta de interes pentru protectia mediului din partea autoritatilor din perioada comunista, au facut ca poluarea din Baia Mare sa atinga cote de neimaginat.

Secretar de stat, implicat intr-un accident rutier

Roxana Minzatu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, a fost ranita intr-un accident rutier produs vineri pe DN 66, in judetul Hunedoara, fiind transportata de urgenta la Spitalul Judetean din.

Accident rutier pe DN 66, in judetul Hunedoara: Roxana Minzatu, sectretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, printre raniti

Roxana Minzatu, sectretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene a fost ranita intr-un accident rutier produs vineri, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs pe DN 66, in judetul Hunedoara, in jurul orei.

Roxana Minzatu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, ranita intr-un accident rutier

Roxana Minzatu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, a fost ranita intr-un accident rutier produs vineri pe DN 66, in judetul Hunedoara, fiind transportata de urgenta la Spitalul Judetean din.

MTB Maraton 2015 Baia Mare da startul maine, 4 iulie, in Piata Libertatii

Cel mai important eveniment sportiv al verii din Baia Mare are loc in 4 iulie, de la ora 10. 00, in Piata Libertatii din Centrul Vechi. Startul celui mai longeviv concurs de mountain bike din Romania si, cu siguranta, a celui mai spectaculos va reuni in zona peste 250 de ciclisti amatori si profesionisti din toata tara.

Baia Mare: O batrana a fost lovita de un vecin in plina zi, sub ochii unor copii (VIDEO)

O batrana a fost snopita in bataie de un vecin in plina zi pe o strada din Baia Mare, informeaza B1 TV. Totul s-a petrecut sub ochii unor copii, care au filmat cu telefonul scenele violente. Batrana a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )