Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

B1 B1,
Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

Accident grav de munca la Baia Mare, trei barbati au fost raniti, dintre care unul este in stare grava, dupa ce schela pe care lucrau la inaltime s-a rasturnat din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV. continuă pe B1

5 insotitori de zbor au fost raniti, dupa ce pilotul a uitat sa anunte aterizarea

Insotitorii de bord si mai multi pasageri au fost raniti in timpul unei curse Air India, care efectua un zbor de linie intre Riad si Mumbai. Cauza este una cel putin bizara, pilotul aeronavei Boeing 777-300 ER .

Maramures: Rudele a doi barbati retinuti pentru talharie, au facut circ in fata Politiei Municipiului Baia Mare (VIDEO)

Circ in toata regula in fata Politiei Politiei Municipiului Baia Mare. Rudele a doi barbati retinuti pentru talharie au facut scandal si au fost la un pas sa se ia la bataie cu agentii. Cei doi barbati.

Baia Mare: O batrana a fost lovita de un vecin in plina zi, sub ochii unor copii (VIDEO)

O batrana a fost snopita in bataie de un vecin in plina zi pe o strada din Baia Mare, informeaza B1 TV. Totul s-a petrecut sub ochii unor copii, care au filmat cu telefonul scenele violente. Batrana a fost.

MTB Maraton 2015 Baia Mare da startul maine, 4 iulie, in Piata Libertatii

Cel mai important eveniment sportiv al verii din Baia Mare are loc in 4 iulie, de la ora 10. 00, in Piata Libertatii din Centrul Vechi. Startul celui mai longeviv concurs de mountain bike din Romania si, cu siguranta, a celui mai spectaculos va reuni in zona peste 250 de ciclisti amatori si profesionisti din toata tara.

VIDEO Accident in lant, langa Buzau. Trei persoane au fost ranite dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN2B Buzau-Braila

Un accident de circulatie in care au fost implicate patru masini s-a produs joi dimineata pe DN2B, ce leaga Buzaul de Braila. Trei oameni au ajuns la spital, dupa ce soferul unui TIR nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul ce se deplasa in fata sa.

Argentina: Doi piloti aflati la mansa unui avion au fost concediati dupa ce au facut un selfie cu un fotomodel in cabina (FOTO)

Doi piloti au fost concediati dupa ce au facut mai multe selfie-uri cu un fotomodel chiar in cockpit, informeaza B1 TV. Tanara, celebra pentru prezentarile sale in lenjerie intima a postat pe o retea de.

Constanta: O femeie care voia sa faca o poza a fost ranita dupa ce o balustrada de langa Cazino s-a rupt

O femeie din Bacau a fost ranita dupa ce o balustrada de langa Cazinoul din Constanta s-a rupt, informeaza B1 TV. Victima voia sa faca o poza, cand metalul a cedat, iar bacauanca a cazut de la 3 metri.

Japonia. Doi morti si cel putin 11 raniti, dupa ce un barbat si-a dat foc intr-un tren de mare viteza (VIDEO)

Doua persoane au decedat, dintre care una s-a autoincendiat marti la bordul unui tren de mare viteza TGV) Shinkansen in Japonia, potrivit NHK, relateaza BBC, informatie preluata si de mediafax. Un barbat.

Cutremur puternic in China. Cel putin patru oameni au murit, iar alti 48 au fost raniti

Un seism cu magnitudinea 6,4 grade a avut loc vineri in regiunea Xinjiang din vestul Chinei, a anuntat Institutul American de Geofizica USGS), cutremur soldat cu cel putin patru morti si 48 de raniti,.

SUA: 5.000 de persoane au fost evacuate dupa ce un tren cu un gaz toxic si puternic inflamabil a deraiat si a luat foc

Un tren care transporta un gaz foarte toxic si puternic inflamabil a deraiat partial si a luat foc in apropiere de Knoxville, statul Tennessee, SUA. in urma accidentului, 5. 000 de persoane au fost evacuate,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )