Libnet.ro
UNICEF

01:05

MTB Maraton 2015 Baia Mare da startul maine, 4 iulie, in Piata Libertatii

Adevărul Adevărul,
MTB Maraton 2015 Baia Mare da startul maine, 4 iulie, in Piata Libertatii

Cel mai important eveniment sportiv al verii din Baia Mare are loc in 4 iulie, de la ora 10. 00, in Piata Libertatii din Centrul Vechi. Startul celui mai longeviv concurs de mountain bike din Romania si, cu siguranta, a celui mai spectaculos va reuni in zona peste 250 de ciclisti amatori si profesionisti din toata tara. continuă pe Adevărul

Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

Accident grav de munca la Baia Mare, trei barbati au fost raniti, dintre care unul este in stare grava, dupa ce schela pe care lucrau la inaltime s-a rasturnat din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV.

Baia Mare: O batrana a fost lovita de un vecin in plina zi, sub ochii unor copii (VIDEO)

O batrana a fost snopita in bataie de un vecin in plina zi pe o strada din Baia Mare, informeaza B1 TV. Totul s-a petrecut sub ochii unor copii, care au filmat cu telefonul scenele violente. Batrana a fost.

Maramures: Rudele a doi barbati retinuti pentru talharie, au facut circ in fata Politiei Municipiului Baia Mare (VIDEO)

Circ in toata regula in fata Politiei Politiei Municipiului Baia Mare. Rudele a doi barbati retinuti pentru talharie au facut scandal si au fost la un pas sa se ia la bataie cu agentii. Cei doi barbati.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Satu Mare, dupa contestatii

Rezultatele finale la Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii vor fi facute publice marti. Lucrarile elevilor care au facut contestatii vor fi recorectate. Notele finale vor fi publicate de adevarul. ro si vor putea fi consultate si pe edu. ro.

Bacalaureat 2015 Satu Mare. Anatomia, Geografia sau Informatica, floare la ureche pentru elevii satmareni

Dupa ce au trecut de cele mai mari hop-uri, proba scrisa la limba si literatura romana si proba la matematica, elevii satmareni au dat azi ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat, cea mai simpla, spun ei. Candidatilor le-a fost interzis si astazi sa intre cu ghiozdane, carti sau telefoane mobile. Un singu elev a fost eliminat in aceasta sesiune pentru ca a incalcat regulile.

Muscarici Fly casting Days, editia 8 - 26-28 iunie 2015, Riul Mare Retezat, un eveniment de top, cu participare internationala, cu instructori invitati de exceptie

Intre 26 si 28 iunie, s-a desfasurat a 8-a editie a Muscarici Fly Casting Day, cel mai important eveniment din acest an din Romania in domeniu pescuitului la musca artificiala, eveniment dedicat Fly Castingului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )