Libnet.ro
UNICEF

22:00

Accident rutier pe DN 1: Doua persoane ranite dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Hotnews Hotnews,
 Accident rutier pe DN 1: Doua persoane ranite dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Doua persoane au fost ranite duminica intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a rasturnat in afara soselei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat, duminica, pentru Meiafax, ca in microbuzul de transport persoane se aflau in total opt pasageri. continuă pe Hotnews

Doua persoane ranite intr-un accident de circulatie la Campu Mare

Un grav accident de cirulatie s-a produs duminica dupa-amiaza pe DJ 670, Floresti Baia de Arama. Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a rasturnat.

ACCIDENT RUTIER pe DN1: Un microbuz s-a rasturnat dupa ce soferul a incercat sa faca o depasire pe dreapta

Doua persoane au fost ranite usor, dupa ce un microbuz s-a rasturnat din cauza soferului care a incercat sa faca o depasire neregulamentara, pe partea dreapta. Autovehicolul se deplasa spre Targu-Mures, transportand opt muncitori romani care veneau din Italia.

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier pe DN1

Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a.

Accident groaznic la Vaslui! Doua persoane au murit, iar a treia a ajuns in coma la spital

Doua persoane au murit, iar o a treia a ajuns, in aceasta seara, in coma la Spitalul Municipal de Urgenta din Barlad, dupa ce masina in care se aflau a fost izbita violent de un TIR.

Patru persoane ranite in urma unui atac cu rachete la periferia Beirut

Patru persoane au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce doua rachete au cazut la periferia de sud a Beirutului, un fief al miscarii siite Hezbollah, implicata in luptele din Siria, potrivit unei surse din.

Fostul diplomat Silviu Ionescu, condamnat dupa comiterea unui accident rutier mortal in Singapore: Martorii au mintit

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore Silviu Ionescu sustine ca, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, martorii de la cel de-al doilea dintre accidentele pentru care a fost condamnat la inchisoare apar la 6-7 secunde dupa ce masina pleaca si, in opinia lui, au mintit. Ionescu sustine ca in inregistrarea video aflata la dosar, pe langa persoana accidentata, apar si doi frati ca martori si care sustin ca, fiind langa masina, au retinut aspecte importante legate de accident.

Un motociclist a murit intr-un accident rutier petrecut pe soseaua Deva - Arad

Un austriac si-a pierdut viata, in urma accidentului provocat astazi, pe DN7, in zona localitatii hunedorene Tatarasti. Victima, in varsta de 48 de ani, a murit la scurt timp dupa ce a izbit frontal o autoutilitara, care circula din sens opus.

Persoane ranite si masini distruse in urma furtunii din Capitala. Care au fost cele mai afectate zone?

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului.

Persoane ranite si masini distruse ca urmare a furtunii din Capitala

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti: 17 persoane ranite, una in coma. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

55: 18 persoane au ajuns la spitale din Capitala dupa ce au fost ranite in timpul furtunii de joi, care a doborat 78 de copaci, trei panouri publicitare si cinci corturi si constructii provizorii din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )