Libnet.ro
UNICEF

20:30

Accident rutier in lant in Capitala. 5 persoane, duse la spital.

România Liberă România Liberă,
Accident rutier in lant in Capitala. 5 persoane, duse la spital.

Cinci persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier in lant produs, miercuri dimineata, in zona fantanii Miorita din Capitala, informeaza Mediafax. Al zece, ranite usor, au primit ingrijiri la fata locului, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita. Potrivit Politiei Rutiere, accidentul a avut loc in jurul orei 9. 45, cand un autoturism Citroen a oprit in dreptul unei treceri pentru pietoni si a fost lovit din spate de o masina de teren . continuă pe România Liberă

Accident rutier in LANT in Capitala. 5 persoane, duse la spital.

Cinci persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier in lant produs, miercuri dimineata, in zona fantanii Miorita din Capitala, informeaza Mediafax. Al zece, ranite usor, au primit ingrijiri la fata locului, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita. Potrivit Politiei Rutiere, accidentul a avut loc in jurul orei 9. 45, cand un autoturism Citroen a oprit in dreptul unei treceri pentru pietoni si a fost lovit din spate de o masina de teren .

Cinci persoane, duse la spital dupa un accident rutier in lant produs in Capitala

Cinci persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier in lant produs miercuri dimineata in zona fantanii Miorita din Capitala, iar alte zece, ranite usor, au primit ingrijiri la fata locului, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Accident rutier in lant in Bucuresti: Cinci persoane au fost duse la spital, alte 10 au primit ingrijiri pe loc

Cinci persoane au ajuns la spital, miercuri, in urma unui accident rutier in lant, petrecut pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Totodata, alte 10 persoane ranite usor au primit ingrijiri la fata locului, transmite.

Manelistul Adrian Minune, accident rutier cu

Cantaretul de manele Adrian Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Capitala, care nu s-a soldat cu victime, insa masina artistului, un autoturism marca , a fost grav avariata, a precizat, pentru Agerpres, Andrei Codau, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier, la iesirea din Buzau

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Buzau catre Braila, dupa ce un autoturism tip dubita, condus de un sofer din Galati, s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure si s-a ciocnit cu un Cielo care ii venea din fata.

FOTO Adi Minune, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism.

Cantaretul Adrian Minune, implicat intr-un accident rutier.

Cantaretul de manele Adi Minune a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in sectorul 1, masina pe care o conducea acesta, marca , fiind avariata dupa ciocnirea cu un alt autoturism, au declarat oficiali din Politie, potrivit Mediafax. Potrivit surselor citate, accidentul s-a produs in intersectia semaforizata Perla, unde masina lui Adi Minune s-a tamponat cu un Citroen. In urma impactului, nimeni nu a fost ranit, insa masina cantaretului are radiatorul spart si va fi .

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier, duminca dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat in limba engleza pe pagina de Facebook a vedetei. Anuntul ar fi fost facut de echipa de m.

Sora geamana a copilei ucise sambata intr-un accident rutier, externata din spital

Fetita de 11 ani din localitatea salajeana Surduc, care si-a pierdut sora geamana sambata seara intr-un cumplit accident de circulatie, nu numai ca a supravietuit accidentului, dar ea a si fost deja externata din spital.

A provocat un accident rutier si a plecat de la locul faptei. Soferul din Isaccea, cercetat penal

Initial soferul care circula regulamentar a refuzat sa fie dus la spital. A doua zi, insa, s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente, acuzand dureri de cap.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )