Libnet.ro
UNICEF

06:00

Accident rutier in Salaj: Doua persoane au decedat

B1 B1,
Accident rutier in Salaj: Doua persoane au decedat

Doua persoane si-au pierdut viata, joi, intr-un accident rutier produs pe un drum judetean la intrarea in localitatea Somes Odorhei din judetul Salaj, transmite Agerpres. Purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Accident pe DN7: Doua persoane au murit, iar alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a lovit o basculanta

Doua persoane, in care o fetita de 11 ani, au murit, iar o alta a fost grav ranita, luni dimineata, duop ce ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o basculanta, pe DN.

Doi morti si un ranit, intr-un accident rutier in Arad.

Doua persoane au murit, luni, in judetul Arad, dupa ce masina in care se aflua s-a ciocnit cu o basculanta, relateaza Mediafax. Traficul a fost deviat intre Deva si Arad. Citeste si: Cinci morti, intr-un accident la Cernavoda Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, in urma impactului, fetita de 11 ani si barbatul au murit, iar femeia a fost ranita grav, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Din .

Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, Nebraska, relateaza CNN. Incidentul a avut loc, luni, la International Nutrition, o companie care.

Atentat sinucigas la Beirut: Doua persoane au fost ucise

Doua persoane au fost ucise, marti, intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier din sudul Beirutului, considerat un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah, a anuntat Agentia Nationala Libaneza din.

Franta: Cel putin doua persoane au murit in urma unor inundatii

Cel putin doua persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta in sud-eestul Frantei, regiune afectata de ploi torentiale, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Un barbat in varsta de 73.

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Doua persoane sunt in stare grava

UPDATE22:28 Toate cele sapte persoane din avionul care a aterizat fortat au fost gasite in viata, doua dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan si o studenta, fiind in stare grava, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )