Libnet.ro
UNICEF

19:30

Accident teribil in Capitala: Doua persoane ranite grav intr-un accident pe Soseaua Oltenitei (VIDEO)

B1 B1,
Accident teribil in Capitala: Doua persoane ranite grav intr-un accident pe Soseaua Oltenitei (VIDEO)

Circulatia a fost blocata minute in sir dupa ce un accident teribil s-a produs pe Soseaua Oltenitei din Capitala. Sase masini s-au ciocnit violent, iar sapte persoane au fost ranite. Una dintre acestea. continuă pe B1

Accident teribil in Capitala: Doua persoane ranite grav intr-un accident pe Soseaua Oltenitei (VIDEO)

Circulatia a fost blocata minute in sir dupa ce un accident teribil s-a produs pe Soseaua Oltenitei din Capitala. Sase masini s-au ciocnit violent, iar sapte persoane au fost ranite. Una dintre acestea.

Atac cu cutitul, comis de o femeie dezechilibrata, intr-o statie de autobuz din Bruxelles: Cel putin doua persoane ranite

O femeie a ranit, luni dupa-amiaza, cu un cutit, cel putin doua persoane intr-o statie de autobuz din Uclee, la perfiria orasului Bruxelles. Din primele indicii, autoritatile spun ca nu este vorba despre un atac terorist, ci despre o agresiune comisa de o persoana dezechilibrata, anunta BFMTv. be.

GRAV ACCIDENT in Capitala: Sapte persoane au fost ranite, iar sapte masini au fost avariate (VIDEO)

Un accident grav s-a produs in Capitala miercuri seara, sase masini au fost implicate in urma caruia sapte persoane au fost ranite. in accident au fost implicate sase autoturisme, trei.

Circulatia blocata pe DN7: Doua persoane a decedat intr-un accident ce a implicat un microbuz in care se aflau 7 muncitori (VIDEO)

UPDATE: Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidentul rutier din judetul Valcea a crescut. 2 tineri au decedat in urma ciocnirii dintre cele doua vehicule. Un accident rutier a.

Accident cumplit in judetul Arges: O persoana a murit, iar 2 doua sunt ranite dupa ce o masina a patruns pe contrasens (VIDEO)

Accident teribil in Arges unde o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. 3 masini au fost implicate iar politisti au oprit circulatia pe soseaua dintre Pitesti si Campulung Muscel. Impactul violent.

Accident rutier grav pe DN7. Doua persoane au murit, o alta este grav ranita

Doua persoane au murit si o alta persoana a fost ranita grav, miercuri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Balota.

Explozia de la rafinaria Petromidia. Cele patru persoane ranite, aduse in Capitala cu ambulantele. Elicopterele nu i-au putut prelua din cauza vremii nefavorabile

Cele patru persoane ranite in explozia care a avut loc, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari, au fost adusi, marti dimineata, cu ambulante la spitale din Capitala, dupa ce elicopterele trimise la Constanta pentru a-i prelua nu au putu decola din cauza vremii nefavorabile.

Explozia de la rafinaria Petromidia. Cele patru persoane ranite, aduse in Capitala cu ambulantele. Elicopterele nu le-au putut prelua din cauza vremii nefavorabile

Cele patru persoane ranite in explozia care a avut loc, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari, au fost aduse, marti dimineata, cu ambulante la spitale din Capitala, dupa ce elicopterele trimise la Constanta pentru a leprelua nu au putut decola, din cauza vremii nefavorabile.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in sud-estul Frantei: Cele doua persoane aflate la bord au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit joi dimineata in sud-estul Frantei, iar cele doua persoane aflate la bord au decedat, au anuntat pompierii, citati de site-ul cotidianului Le Figaro, preluat de Mediafax.

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier a fost blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. in urma accidentului, sapte persoane au fost ranite.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )