Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident terifiant in China: Pasagerii au zburat pe fereastra dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (VIDEO)

B1 B1,
Accident terifiant in China: Pasagerii au zburat pe fereastra dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (VIDEO)

Soferul unui autocar a murit intr-un accident produs pe o autostrada din China, dupa ce a incercat sa mearga in mansarier, intrucat ratase o iesire pe drum. Autovehiculul s-a izbit de un camion, impactul. continuă pe B1

Accident terifiant in China: Zeci de pasageri au zburat pe fereastra dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (VIDEO)

Soferul unui autocar a murit intr-un accident produs pe o autostrada din China, dupa ce a incercat sa mearga in mansarier, intrucat ratase o iesire pe drum. Autovehicului s-a izbit de un camion, impactul.

FOTO + VIDEO Accident TERIFIANT in China. ...

O greseala banala l-a costat viata pe un sofer de autobuz din China. Barbatul ratase o iesire de pe autostrada si a incercat sa mearga in marsalier. Accidentul s-a produs la sud de Shanghai, potrivit dailymail. Manevra i-a fost fatala. Din spate venea un camion care a intrat in plin in autobuz. Din impact, conducatorul auto si zece pasageri au zburat prin geamurile autovehicului. Peste 20 de persoane au fost ranite. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. In .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )