Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO + VIDEO Accident TERIFIANT in China. ...

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO Accident TERIFIANT in China. ...

O greseala banala l-a costat viata pe un sofer de autobuz din China. Barbatul ratase o iesire de pe autostrada si a incercat sa mearga in marsalier. Accidentul s-a produs la sud de Shanghai, potrivit dailymail. Manevra i-a fost fatala. Din spate venea un camion care a intrat in plin in autobuz. Din impact, conducatorul auto si zece pasageri au zburat prin geamurile autovehicului. Peste 20 de persoane au fost ranite. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. In . continuă pe România Liberă

Accident terifiant in China: Zeci de pasageri au zburat pe fereastra dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (VIDEO)

Soferul unui autocar a murit intr-un accident produs pe o autostrada din China, dupa ce a incercat sa mearga in mansarier, intrucat ratase o iesire pe drum. Autovehicului s-a izbit de un camion, impactul.

Accident terifiant in China: Pasagerii au zburat pe fereastra dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (VIDEO)

Soferul unui autocar a murit intr-un accident produs pe o autostrada din China, dupa ce a incercat sa mearga in mansarier, intrucat ratase o iesire pe drum. Autovehiculul s-a izbit de un camion, impactul.

FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Miscare Trash The Dress Distruge rochia) a suprimat traditionalele albume foto de nunta. Astazi, miresele pozeaza in piese vestimentare in flacari sau se balacesc in mocirla, de dragul unor fotografii remarcabile.

FOTO VIDEO Samsung aduce in Romania televizoare 4K. Un roman a cumparat deja cel mai mare si mai scump model

Samsung aduce in Romania noi televizoare Ultra HD. Rezolutia de cinema, pe cel mai mare televizor Samsung, a fost deja ceruta de un roman, a dezvaluit pentru Adevarul Victor Armaselu, seful diviziei audio-video al Samsung Electronics Romania. Pe langa monstrul de 85 inci, Samsung are si doua modele mai mici dotate in stil Smart TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )