Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Miscare Trash The Dress Distruge rochia) a suprimat traditionalele albume foto de nunta. Astazi, miresele pozeaza in piese vestimentare in flacari sau se balacesc in mocirla, de dragul unor fotografii remarcabile. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO inapoi spre radacinile neamului romanesc, la pas pe taramul apostolului Andrei

Se zice ca in vechime primul apostol al lui Iisus Hristos a pasit pe aceste meleaguri pentru a propavadui cuvantul Domnului. Si tot aici, actul de nastere al poporului roman a fost incrustat in piatra alba de Dobrogea. in aceasta dimineata plecam intr-un periplu printr-o lume a radacinilor crestine ale poporului roman in cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

FOTO VIDEO Minunile din Baragan: cetatea bizantina care se afunda in apele Dunarii si crucea de leac de la Coslogeni

Al doilea sit ca marime din tara, dupa Sarmisegetuza se afunda, din pacate, in apele nemiloase ale Dunarii. Ruinele cetatii Vicina din insula Pacuiul lui Soare a devenit una dintre atractiile judetului Calarasi. in inima Baraganului, schitul de la Coslogeni este loc de pelerinaj pentru credinciosi datorita unei cruci facatoare de minuni.

FOTO VIDEO Acolo unde se agata harta-n cui - despre bogatia si maretia orasului Baia Mare

Turnul Sf. Stefan reprezinta simbolul peste veacuri al orasului Baia Mare datorita importantei sale arhitectonice si a pastrarii inca vie a elementelor gotice, iar Muzeul de Mineralogie, datorita unicitatii sale ce face ca Baia Mare sa se mandreasca cu cel mai mare muzeu regional din Europa. Va invitam intr-o noua aventura din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Transportatorii ameninta cu proteste pe centura Caransebesului

Un reprezentant al transportatorilor s-a aflat marti la Caransebes pentru a verifica modul in care CNDANR efectueaza lucrarile.

FOTO VIDEO Sting a intepat publicul de la Bucuresti cu o prestatie live inedita

Sting, celebrul cantaret britanic, a revenit miercuri, 31 iulie, la Bucuresti, pentru a sustine ultimul spectacol care incheie seria concertelor din cadrul turneului Back To Bass. Fanii stransi in cadrul pavilionului Romexpo au putut sa-l urmareasca pe artist intr-o postura inedita: cea de rocker.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )