Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACL acuza PSD de atacuri murdare impotriva lui Iohannis

România Liberă România Liberă,
ACL acuza PSD de atacuri murdare impotriva lui Iohannis

Alianta Crestin Liberala acuza Partidul Social Democrat ca a lipit in apropierea sectiilor de vot afise denigratoare la adresa lui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Dambovita: ACL acuza PSD ca a distribuit, duminica, zeci de mii de manifeste denigratoare

Reprezentantii ACL Dambovita au facut plangere la Politie, acuzand PSD ca a distribuit, in ziua votului, zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare la adresa candidatului ACL, in replica social-democratii sustinand ca acuzatiile sunt fara fundament, fara dovada, relateaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: ACL acuza activistii PSD ca au umplut parcarile cu afise electorale, noaptea trecuta

ACL Dambovita acuza PSD Dambovita ca a continuat campania electorala murdara chiar in ziua votului, incalcand flagrant legislatia electorala. Potrivit ACL, zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare si mincinoase la adresa candidatului ACL au fost imprastiate, in aceasta dimineata, in municipiul Targoviste si in judet.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 ACL acuza ca la Buzau zeci de cereri de urna mobila nu au fost insotite de acte medicale

Reprezentantii ACL Buzau au depus doua contestatii la Biroul Electoral Judetean, in care au sustinut ca in comuna Blajani au fost inregistrate 67 de cereri pentru urna mobila, fara a fi insotite si de adeverinte medicale. Ele au fost respinse de BEJ, cu majoritate de voturi, din cei 11 componenti ai Biroului, doar reprezentantii ACL si ai PRM votand pentru acceptarea contestatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )