Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 ACL acuza ca la Buzau zeci de cereri de urna mobila nu au fost insotite de acte medicale

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTALE 2014 ACL acuza ca la Buzau zeci de cereri de urna mobila nu au fost insotite de acte medicale

Reprezentantii ACL Buzau au depus doua contestatii la Biroul Electoral Judetean, in care au sustinut ca in comuna Blajani au fost inregistrate 67 de cereri pentru urna mobila, fara a fi insotite si de adeverinte medicale. Ele au fost respinse de BEJ, cu majoritate de voturi, din cei 11 componenti ai Biroului, doar reprezentantii ACL si ai PRM votand pentru acceptarea contestatiei. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: ACL acuza activistii PSD ca au umplut parcarile cu afise electorale, noaptea trecuta

ACL Dambovita acuza PSD Dambovita ca a continuat campania electorala murdara chiar in ziua votului, incalcand flagrant legislatia electorala. Potrivit ACL, zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare si mincinoase la adresa candidatului ACL au fost imprastiate, in aceasta dimineata, in municipiul Targoviste si in judet.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 ACL Gorj a depus o sesizare la BEJ: mai multi presedinti au refuzat sa elibereze copii dupa listele suplimentare

Alianta Crestin Liberala Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean nr. 20 Gorj, dupa ce mai multi presedinti de sectii de votare din judet au refuzat sa elibereze copii dupa listele suplimentare de la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014. Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara, din judetul Bazu (VIDEO)

La Gomoesti, sat de campie de langa Buzau, mersul la vot este un adevarat ritual, mai ales printre batrani. Nu isi pun mari sperante in noul presedinte, oricare ar fi el. Cu toate astea, in ziua alegerilor prezidentiale 2014, se simt datori sa voteze, cum o fac de fiecare data cand sunt alegeri. in plus, este inca o buna ocazie de a se intalni cu vecinii si de a purta hainele cele bune.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara (VIDEO)

La Gomoesti, sat de campie de langa Buzau, mersul la vot este un adevarat ritual, mai ales printre batrani. Nu isi pun mari sperante in noul presedinte, oricare ar fi el. Cu toate astea, se simt datori sa voteze, cum o fac de fiecare data cand sunt alegeri. in plus, este inca o buna ocazie de a se intalni cu vecinii si de a purta hainele cele bune.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL a semnalat primele nereguli

Alianta Crestin Liberala Arad ACL) este prima care semnaleaza la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 primele nereguli la sectii.

Dambovita: ACL acuza PSD ca a distribuit, duminica, zeci de mii de manifeste denigratoare

Reprezentantii ACL Dambovita au facut plangere la Politie, acuzand PSD ca a distribuit, in ziua votului, zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare la adresa candidatului ACL, in replica social-democratii sustinand ca acuzatiile sunt fara fundament, fara dovada, relateaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Campania electorala nu s-a incheiat in Vrancea. Buletine de vot gata stampilate pe candidatul PSD, distribuite in cutiile postale

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Vrancea pentru alegerile prezidentiale 2014 spun ca nu au primit inca nicio sesizare pe aceasta speta, astfel ca nu se pot pronunta deocamdata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Bataie de joc la Cluj in sectiile de votare din zona studenteasca. ACL cere demisia prefectului

ACL Cluj crere demisia prefectului Clujului, Gheorghe Vuscan, acuzandu-l ca impiedica alegatorii sa voteze din cauza aglomeratiei si lipsei de formulare. Presedinta Biroului Electoral Cluj, Monica Trofin, recomanda clujenilor evitarea sectiilor din zona studenteasca, unde la cozi se sta cel putin 30 de minute.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )