Libnet.ro
UNICEF

00:08

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara (VIDEO)

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara (VIDEO)

La Gomoesti, sat de campie de langa Buzau, mersul la vot este un adevarat ritual, mai ales printre batrani. Nu isi pun mari sperante in noul presedinte, oricare ar fi el. Cu toate astea, se simt datori sa voteze, cum o fac de fiecare data cand sunt alegeri. in plus, este inca o buna ocazie de a se intalni cu vecinii si de a purta hainele cele bune. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTALE 2014. Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara, din judetul Bazu (VIDEO)

La Gomoesti, sat de campie de langa Buzau, mersul la vot este un adevarat ritual, mai ales printre batrani. Nu isi pun mari sperante in noul presedinte, oricare ar fi el. Cu toate astea, in ziua alegerilor prezidentiale 2014, se simt datori sa voteze, cum o fac de fiecare data cand sunt alegeri. in plus, este inca o buna ocazie de a se intalni cu vecinii si de a purta hainele cele bune.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 ACL acuza ca la Buzau zeci de cereri de urna mobila nu au fost insotite de acte medicale

Reprezentantii ACL Buzau au depus doua contestatii la Biroul Electoral Judetean, in care au sustinut ca in comuna Blajani au fost inregistrate 67 de cereri pentru urna mobila, fara a fi insotite si de adeverinte medicale. Ele au fost respinse de BEJ, cu majoritate de voturi, din cei 11 componenti ai Biroului, doar reprezentantii ACL si ai PRM votand pentru acceptarea contestatiei.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Campania electorala nu s-a incheiat in Vrancea. Buletine de vot gata stampilate pe candidatul PSD, distribuite in cutiile postale

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Vrancea pentru alegerile prezidentiale 2014 spun ca nu au primit inca nicio sesizare pe aceasta speta, astfel ca nu se pot pronunta deocamdata.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarul Severinului a votat pentru un presedinte care sa reprezinte toti romanii

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a votat duminica seara, in jurul orei 19,15, la sectia nr. 2 amenajata in incinta Colegiului National Traian, pentru alegerile prezidentiale 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. MAI: Nu au fost inregistrate incidente care sa afecteze procesul electoral

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014Pe parcursul alegerilor de duminica nu au fost inregistrate incidente grave sau care sa afecteze procesul de votare. Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primul INCIDENT inainte de inceperea alegerilor. S-a pierdut o STAMPILA

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Nici nu au inceput alegerile si deja au aparut incidentele. O stampila de control s-a pierdut in sectia de votare din localitatea gorjeana Bumbesti Pitic. Este vorba despre st.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Sefa Turismului de pe Litoral, Corina Martin, sta la Londra la o coada de sute de oameni ca sa voteze

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii, se afla in ziua alegerilor prezindentiale la Londra, unde va fi promovat filmul statiunii Mamaia.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 la Poiana Sibiului, comuna cu cei mai bogati oieri din Romania: Am votat ca sa se schimbe ceva!

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 De la tineri de 18 ani la varstnici de peste 80, oamenii s-au dus disciplinati la vot in Poiana Sibiului, comuna legendara in toata Romania pentru traditia oeritului si pentru casele-palat ale localnicilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )