Libnet.ro
UNICEF

00:08

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Campania electorala nu s-a incheiat in Vrancea. Buletine de vot gata stampilate pe candidatul PSD, distribuite in cutiile postale

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Campania electorala nu s-a incheiat in Vrancea. Buletine de vot gata stampilate pe candidatul PSD, distribuite in cutiile postale

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Vrancea pentru alegerile prezidentiale 2014 spun ca nu au primit inca nicio sesizare pe aceasta speta, astfel ca nu se pot pronunta deocamdata. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Campania electorala nu s-a incheiat in Vrancea. Buletine de vot gata stampilate pe candidatul PSD, distribuite in cutiile postale

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Vrancea pentru alegerile prezidentiale 2014 spun ca nu au primit inca nicio sesizare pe aceasta speta, astfel ca nu se pot pronunta deocamdata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Statistica electorala a judetului Constanta

Judetul Constanta are 630. 361 alegatori, iar pana la ora 16 isi exprimasera dreptul la vot un numar de 244. 084 persoane. Dintre acestea, 17. 879 au fost inscrise pe listele suplimentare ale celor 552 sectii de votare.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014. Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara, din judetul Bazu (VIDEO)

La Gomoesti, sat de campie de langa Buzau, mersul la vot este un adevarat ritual, mai ales printre batrani. Nu isi pun mari sperante in noul presedinte, oricare ar fi el. Cu toate astea, in ziua alegerilor prezidentiale 2014, se simt datori sa voteze, cum o fac de fiecare data cand sunt alegeri. in plus, este inca o buna ocazie de a se intalni cu vecinii si de a purta hainele cele bune.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Duminica alegerilor, zi de sarbatoare pentru oamenii de la tara (VIDEO)

La Gomoesti, sat de campie de langa Buzau, mersul la vot este un adevarat ritual, mai ales printre batrani. Nu isi pun mari sperante in noul presedinte, oricare ar fi el. Cu toate astea, se simt datori sa voteze, cum o fac de fiecare data cand sunt alegeri. in plus, este inca o buna ocazie de a se intalni cu vecinii si de a purta hainele cele bune.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 ACL acuza ca la Buzau zeci de cereri de urna mobila nu au fost insotite de acte medicale

Reprezentantii ACL Buzau au depus doua contestatii la Biroul Electoral Judetean, in care au sustinut ca in comuna Blajani au fost inregistrate 67 de cereri pentru urna mobila, fara a fi insotite si de adeverinte medicale. Ele au fost respinse de BEJ, cu majoritate de voturi, din cei 11 componenti ai Biroului, doar reprezentantii ACL si ai PRM votand pentru acceptarea contestatiei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Statistica electorala a judetului Calarasi

Calarasenii s-au mobilizat inca de la primele ore ale diminetii pentru a merge la vot. Conform primelor date furnizate de Biroul Electoral Central, in judetul Calarasi se prezentasera la urne pana la ora 10. 648 de persoane din totalul celor 258. 356 de persoane, inscrise pe listele electorale.

Ion Iliescu, despre campania electorala: Poate cea mai lipsita de relief si cea mai departe de agenda cetatenilor

Ion Iliescu a vorbit pentru Adevarul despre bataliile sale electorale, despre esecurile Partidului Social Democrat la ultimele alegeri prezidentiale si despre campania electorala care tocmai s-a incheiat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: ACL acuza activistii PSD ca au umplut parcarile cu afise electorale, noaptea trecuta

ACL Dambovita acuza PSD Dambovita ca a continuat campania electorala murdara chiar in ziua votului, incalcand flagrant legislatia electorala. Potrivit ACL, zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare si mincinoase la adresa candidatului ACL au fost imprastiate, in aceasta dimineata, in municipiul Targoviste si in judet.

BISTRITA: Deputatul Stelian Dolha si primarul din Prundu Bargaului, acuzati ca au continuat campania electorala in ziua votului

Un deputat si un primar sunt acuzati ca au continuat campania electorala, la Bistrita. Este vorba despre Deputatul PNL din Bistrita-Nasaud Stelian Dolha si primarul PSD din Prundu Bargaului, Doru Crisan, .

SIE: Nu comentam afirmatiile persoanelor implicate in campania electorala

Serviciul de Informatii Externe SIE) precizeaza, intr-un comunicat remis Mediafax, ca nu comenteaza afirmatiile persoanelor implicate in campania electorala, in legatura cu scandalul fotografiilor cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )