Libnet.ro
UNICEF

20:30

ACL a depus o plangere penala privind turismul si mita electorala in localitatea Calvin din judetul Buzau

România Liberă România Liberă,
ACL a depus o plangere penala privind turismul si mita electorala in localitatea Calvin din judetul Buzau

George Scutaru, deputat PNL de Buzau: Atrag atentia reprezentantilor din sectiile de votare si oamenilor pusi de primari PSD: sa nu-si riste libertatea pentru Victor Ponta si PSD. Orice asemenea act, orice fraudare a alegerilor, se va pedepsi, si acum dau unii cu subsemnatul pentru ce au facut acum doi ani. Se va intampla la fel si acum. E pacat ca un om care nu are nicio treaba in mod real cu Ponta si apropiatii lui, e pacat sa faca puscarie pentru ca cineva il pune sa faca ceva ce nu e in regula, doar pentru ca Buzaul trebuie sa iasa primul la vot si la fraude. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. PNL Mehedinti a depus o plangere penala la Postul de Politie Vrata

O noua reclamatie la alegerile prezidentiale 2014 vine din partea Partidului National Liberal Mehedinti. Liderul liberal, Virgil Popescu, a depus o plangere penala la Postul de Politie Vrata impotriva unui consilier PSD, care transporta persoane cu un autobuz la sectia de votare din centrul satului.

ACL a depus multiple sesizari privind nereguli la vot privind urna mobila si turism electoral

Alianta Crestin-Liberala a depus numeroase sesizari privind nereguli in procesul de vot la scrutinul prezidential care vizeaza solicitari nejustificate pentru urna mobila si situatii de turism electoral.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Plangere penala pentru presedintele BEJ Dambovita, pentru abuz in serviciu si favorizarea fraudei electorale

Alianta Crestin Liberala Dambovita a sesizat BEC si va formula plangere penala pentru abuz in serviciu si favorizarea fraudei electorale impotriva presedintelui Biroului Electoral Judetean, judecator Gabriel Balasa, la alegerile prezidentaiel 2014.

Deputatul Mircia Muntean, care s-a ascuns in tufisuri dupa ce a provocat un accident, vrea sa depuna plangere penala impotriva autorilor accidentului

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat.

Deputatul PSD Mircia Muntean: Fac plangere penala impotriva autorilor accidentului in care am fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )