Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acordul de Asociere cu UE, o sansa istorica pentru Moldova

Adevărul Adevărul,
Acordul de Asociere cu UE, o sansa istorica pentru Moldova

La 29 noiembrie, la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, Republica Moldova va parafa Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Fara indoiala, va fi un moment istoric ce va marca destinul nostru pentru multi ani de acum incolo. Tara noastra va face un pas ferm pe calea afirmarii sale ca stat democratic, prosper, modern si suveran in parteneriat cu UE. continuă pe Adevărul

UE asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a stabiliat dimineata zilei de vineri, 29 noiembrie, ca termen limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius.

STUDIU Ce impact va avea Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pentru economia regiunii transnistrene

Pe langa impactul pozitiv asupra economiei moldovenesti din dreapta Nistrului, Acordul de Asociere cu UE va aduce beneficii si Tiraspolului, prin cresterea si diversificarea exporturilor companiilor din regiune, sporirea investitiilor si consolidarea sustenabilitatii economice.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a anuntat ca vineri este termenul-limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Suntem pregatiti si usile sunt deschise. In sens literal, termenul limita pentru aceasta decizie este dimineata zilei de vineri. Da, exista speranta pentru semnare si, dupa cum se spune, speranta moare ultima, a declarat oficialul european.

Basescu: Marele risc pentru Moldova ar fi un tratament cu aroganta din partea UE

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca, dupa Vilnius, marele risc pentru Republica Moldova ar fi un tratament cu aroganta din partea UE, care nu ar tine cont de realitatile din tara vecina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )