Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU Ce impact va avea Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pentru economia regiunii transnistrene

Adevărul Adevărul,
STUDIU Ce impact va avea Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pentru economia regiunii transnistrene

Pe langa impactul pozitiv asupra economiei moldovenesti din dreapta Nistrului, Acordul de Asociere cu UE va aduce beneficii si Tiraspolului, prin cresterea si diversificarea exporturilor companiilor din regiune, sporirea investitiilor si consolidarea sustenabilitatii economice. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a anuntat ca vineri este termenul-limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Suntem pregatiti si usile sunt deschise. In sens literal, termenul limita pentru aceasta decizie este dimineata zilei de vineri. Da, exista speranta pentru semnare si, dupa cum se spune, speranta moare ultima, a declarat oficialul european.

Premierul ucrainean: Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a nu mai semna Acordul de Asociere cu UE

Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a suspenda negocierile pentru semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, a confirmat, marti, premierul ucrainean, Mykola Azarov, informeaza AFP, citata de.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind acordul de asociere

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind semnarea acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, scrie Ria Novosti. Suntem pregatiti si usile sunt.

Acordul de Asociere cu UE, o sansa istorica pentru Moldova

La 29 noiembrie, la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, Republica Moldova va parafa Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Fara indoiala, va fi un moment istoric ce va marca destinul nostru pentru multi ani de acum incolo. Tara noastra va face un pas ferm pe calea afirmarii sale ca stat democratic, prosper, modern si suveran in parteneriat cu UE.

Republica Moldova a primit 16 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a moderniza sistemul sanatatii

Investitiile de pana acum ale Uniunii Europene in domeniul sanatate din Republica Moldova se ridica la circa 16 milioane de euro, iar UE va continua sa sustina si pe viitor Guvernul de la Chisinau, a comunicat ofiterul politic al Delegatiei Uniunii Europene de la Chisinau, Mindaugas Kacerauskis, in cadrul editiei a II-a a Forumului National de Sanatate.

Ministrul Economiei: Nimic din ce vom semna cu China nu va incalca acordurile Romaniei cu Uniunea Europeana

Niciunul dintre acordurile pe care Romania le va incheia cu partea chineza, cu ocazia Forumului Economic China - Europa Centrala si de Est de la Bucuresti, nu va incalca acordurile pe care le avem cu Uniunea Europeana, a afirmat duminica ministrul Economiei, Andrei Gerea, citat de Agerpres. Precizarile sunt facut in contextul in care Bruxelles-ul a trimis o circulara tarilor europene care negociaza cu China prin care le cere sa se pastreze in cadrul convenit la nivel comunitar.

UE critica pozitia Rusiei in privinta Ucrainei si asigura ca Acordul de Asociere este inca pe masa

Uniunea Europeana a denuntat, luni, pozitia Rusiei in problema semnarii de catre Ucraina a Acordului de Asociere si, in acelasi timp, a dat asigurari ca oferta europeana este inca pe masa,.

Ucraina: UE denunta presiunile Rusiei si da asigurari ca acordul de asociere este in continuare pe masa

Uniunea Europeana a denuntat luni presiunile ruse asupra Ucrainei - pentru ca aceasta din urma sa renunte la un acord de asociere cu UE - si a afirmat ca oferta de apropiere adresata Kievului este in continuare pe masa, transmite AFP.

Georgia nu s-a razgandit si se pregateste sa parafeze, la Vilnius, Acordul de asociere cu UE

Georgia va parafa la apropiatul summit european de la Vilnius Acordul de asociere la UE, pozitia sa in aceasta privinta nefiind afectata de recenta decizie a Ucrainei de a suspenda procesul de apropiere fata de Uniunea Europeana, a declarat luni ministrul adjunct de externe georgian, David Zalkaliani, citat de Interfax.

Corlatean: Romania se va bate pentru ca Republica Moldova sa semneze Acordul de asociere si liber schimb cu UE

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat sambata seara la postul Digi24 ca Romania va sprijini semnarea Acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, tara noastra propunadu-si sa fie prima care ratifica acest proiect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )