Libnet.ro
UNICEF

08:00

Actiune antiterorista la Berlin: Raiduri la persoane suspectate ca planuiau atentate

B1 B1,
Actiune antiterorista la Berlin: Raiduri la persoane suspectate ca planuiau atentate

Peste 200 de politisti germani au efectuat mai multe raiduri la suspecti de terorism din Berlin, vineri dimineata, arestand cel putin doi barbati, informeaza straistimes. com. Actiunea vizeaza membri sau. continuă pe B1

Actiune antiterorista la Berlin: Raiduri la persoane suspectate ca planuiau atentate in Siria

Peste 200 de politisti germani au efectuat mai multe raiduri la suspecti de terorism din Berlin, vineri dimineata, arestand cel putin doi barbati, informeaza straistimes. com. Actiunea vizeaza membri sau.

Actiune antiterorista in Berlin

Autoritatile germane desfasoara vineri o ampla actiune antirerorista in Berlin, acolo unde a arestat mai multe persoane dupa ce a deschins la 11 adrese unde se aflau persoane intoarse recent din Siria.

VIDEO: Actiune antiterorista in Berlin

Autoritatile germane desfasoara vineri o ampla actiune antirerorista in Berlin, acolo unde a arestat mai multe persoane dupa ce a deschins la 11 adrese unde se aflau persoane intoarse recent din Siria, anunta B1 TV.

Doi suspecti de TERORISM, arestati la Berlin. 12 persoane, ARESTATE si in Franta, in cazul Charlie Hebdo

Doi suspecti de terorism au fost arestati la Berlin, dupa o operatiunea de amploare. Este vorba de doi turci, in varsta de 41 si, respectiv, 43 de ani care sunt suspectati ca planuiau un atac major in.

Ancheta atacurilor din Paris: Politia a arestat 12 persoane suspectate ca au legatura cu teroristii

Politia franceza a arestat 12 persoane care ar putea avea legatura cu atentatele teroriste de saptamana trecuta din Paris. Noua barbati si trei femei urmeaza sa fie interogati, fiind suspectati ca le-au f.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,6118 seconds )