Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ancheta atacurilor din Paris: Politia a arestat 12 persoane suspectate ca au legatura cu teroristii

B1 B1,
Ancheta atacurilor din Paris: Politia a arestat 12 persoane suspectate ca au legatura cu teroristii

Politia franceza a arestat 12 persoane care ar putea avea legatura cu atentatele teroriste de saptamana trecuta din Paris. Noua barbati si trei femei urmeaza sa fie interogati, fiind suspectati ca le-au f. continuă pe B1

UPDATE. Franta: Luare de ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politia: NU este un act terorist

Un barbat inarmat a luat mai multi ostatici mai multi oameni intr-un oficiu postal situat la periferia Parisului.

Al-Qaida a revendicat atacul de la Charlie Hebdo: cine a comandat masacrul din Paris

Al-Qaida in Yemen a revendicat atentatul care a avut loc saptamana trecuta la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris. Intr-o inregistrare video postata miercuri pe Internet, organizatia a precizat ca atacul a fost comis la ordinul liderului Al-Qaida,.

Operatiuni antiteroriste in Europa: Germania a arestat doua persoane suspecte, iar in Belgia au murit trei oameni in timpul unei interventii

Operatiuni antiteroriste de in Europa. Politia germana a arestat doua persoane in aceasta dimineata, acuzati ca faceau propaganda pentru gruparea terorista Statul Islamic. Cei doi erau de origine turca, iar reprezentantii fortelor de ordine spun ca nu au gasit indicii potrivit carora ar fi planuit atacuri pe teritoriu german, ci doar in Siria.

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris, va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

Trafic feroviar blocat in Franta, dupa o alerta cu bomba in Gara de Est din Paris

Alerta cu bomba la Paris. Gara de Est din capitala Frantei a fost evacuata vineri dimineata dupa ce a fost descoperit un pachet suspect neidentificat, informeaza La Republicain Lorrain. in urma alertei, traficul.

Investigatiile din Paris continua: Cei trei teroristi ar fi avut un complice

La peste o saptamana de la atacurile teroriste din Paris, investigatiile continua; dovezile indica conspiratii internationale ale militantilor si, mai mult, anchetatorii au aflat ca ar exista un alt complice, pe langa cei trei criminali care au.

Atentatul terorist din Paris: Marturii ale unui ostatic de la magazinul evreiesc

Un functionar pensionat de rang inalt a povestit despre lungile ore de neputinta pe care le-a petrecut in magazinul evreiesc din Paris, in timpul luarii de ostatici de vineri, informeaza Mediafax.

SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

SUA va inaspri masurile de securitate dupa atentatele din Paris, a anuntat secretarul american pentru Securitate Interna.

10 arestari in Paris, in urma atacurilor din Franta

Aproximativ zece persoane au fost arestate in noaptea de joi spre vineri in regiunea pariziana, in ancheta cu privire la atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a anuntat o sursa judiciara, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )