Libnet.ro
UNICEF

07:30

Investigatiile din Paris continua: Cei trei teroristi ar fi avut un complice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investigatiile din Paris continua: Cei trei teroristi ar fi avut un complice

La peste o saptamana de la atacurile teroriste din Paris, investigatiile continua; dovezile indica conspiratii internationale ale militantilor si, mai mult, anchetatorii au aflat ca ar exista un alt complice, pe langa cei trei criminali care au. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. FRANTA: Noi imagini de la asaltul trupelor antitero asupra celor trei teroristi care au luat ostatici

Ministerul de Interne de la Paris a dat publicitatii, luni, noi imagini video din timpul pregatirii asaltului trupelor speciale ale Politiei si Jandarmeriei asupra celor doua locuri in care, vineri, cei trei teroristi au luat ostatici.

Amedy Coulibaly, autorul atacului de la magazinul evreiesc din Paris, figura pe lista SUA cu teroristi

Amedy Coulibaly, ucis vineri, dupa luarea cu asalt a unui magazin evreiesc parizian, in care a omorat patru persoane si a tinut mai multi ostatici, figura pe lista americana cu teroristi, a declarat luni un.

Al-Qaida a revendicat atacul de la Charlie Hebdo: cine a comandat masacrul din Paris

Al-Qaida in Yemen a revendicat atentatul care a avut loc saptamana trecuta la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris. Intr-o inregistrare video postata miercuri pe Internet, organizatia a precizat ca atacul a fost comis la ordinul liderului Al-Qaida,.

Atacurile din Paris: Papa denunta formele deviante ale religiei

Papa Francisc a denuntat formele deviante ale religiei, care se afla la originea masacrului tragic din Paris, unde 17 persoane au fost ucise de jihadisti in trei atacuri diferite. Papa critica si fundamentalismul care il reduce pe Dumnezeu la rangul de pretext pur ideologic, relateaza AFP.

Atentatul terorist din Paris: Marturii ale unui ostatic de la magazinul evreiesc

Un functionar pensionat de rang inalt a povestit despre lungile ore de neputinta pe care le-a petrecut in magazinul evreiesc din Paris, in timpul luarii de ostatici de vineri, informeaza Mediafax.

SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

SUA va inaspri masurile de securitate dupa atentatele din Paris, a anuntat secretarul american pentru Securitate Interna.

Un francez arestat in Bulgaria, suspectat de legaturi cu unul dintre fratii teroristi din Paris

Un francez arestat in Bulgaria pe 1 ianuarie, pentru ca a incercat sa ajunga in Siria, este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul .

Francezul arestat in Bulgaria pentru ca ar fi avut legaturi cu teroristii din Paris a recunoscut ca era prieten cu fratii Kouachi

Cetateanul francez, arestat luni pe teritoriul Bulgariei dupa atacul de la Paris de saptamana trecuta, a recunoscut ca era prieten cu fratii Kouachi, autorii atentatului, potrivit presei bulgare, citata de.

Teorii ale conspiratiei in Turcia si Rusia privind organizatorii si scopurile atentatelor din Paris

Teorii ale conspiratiei au aparut in Turcia si Rusia privind atentatele comise de trei jihadisti la Paris, mai multi oficiali afirmand ca servicii de spionaj straine au organizat atacurile, pentru a pedepsi Franta sau pentru a spori ura fata de Islam,.

Papa, despre masacrul din Paris: Originea se afla in forme deviante ale religiei

Papa Francisc a denuntat forme deviante ale religiei care, in opinia lui, s-ar afla la originea masacrului tragic de la Paris, unde 17 persoane au fost ucise in trei atacuri teroriste, Suveranul pontif criticand si.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )